Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
27 de febrer del 2020
Les policies locals d’Altafulla i Torredembarra treballaran conjuntament en els casos que requereixin una major dotació d’efectius
Els dos municipis han registrat un repunt de robatoris i actes vandàlics en les darreres setmanes
Els robatoris i actes vandàlics que s'han anat succeint aquestes darreres setmanes a Altafulla estan generant certa preocupació entre la ciutadania. Una problemàtica que no està patint únicament el municipi, sinó que s’està donant en la majoria de poblacions costaneres del Baix Gaià. La coalcaldessa i regidora de Civisme i Seguretat, Alba Muntadas, ha parlat d’un “repunt de la delinqüència” que “no és motiu d’alarma”. Ha explicat que en poblacions turístiques com la nostra, aquest tipus de situacions es donen amb força “normalitat”, i ha demanat a la població “estar tranquils” davant la “bona feina” de la Policia Local, en col·laboració amb els Mossos d’Esquadra.

Els agents locals ampliaran aquest treball conjunt al municipi de Torredembarra. Ambdós ajuntaments han establert un acord de col·laboració entre policies locals, segons el qual compartiran informació i treballaran de manera conjunta en aquells casos en què sigui necessària la presència d’un major nombre d’efectius.

El cos altafullenc també incrementarà la seva presència en els camins secundaris dels afores del municipi, que en els darrers mesos s’han convertit en abocadors incontrolats de runa i poda. Una situació que preocupa el consistori, qui ja ha donat l’ordre de reforçar els controls en aquesta zona.

El darrer incident en un d’aquests camins rurals va tenir lloc el passat dilluns. Concretament, els fets es van produir en una de les carreteres secundàries de darrera de l’escola El Roquissar que connecta amb la variant de Torredembarra. En un dels serveis rutinaris, la Policia Local va enxampar un conductor de l’empresa Repsol abocant gas propà en aquest punt de la via pública, i va obrir diligències mediambientals contra l’empresa.

L’Ajuntament d’Altafulla també ha denunciat la companyia i ha traspassat l’expedient als Mossos d’Esquadra. Alba Muntadas ha titllat el cas de “molt greu”, i ha criticat que “una empresa multinacional com Repsol hauria de complir tots els protocols de seguretat”.
Alba Muntadas, coalcaldessa d'Altafulla i regidora de Civisme i Seguretat
Alba Muntadas, coalcaldessa d'Altafulla i regidora de Civisme i Seguretat
Alba Muntadas, coalcaldessa d'Altafulla i regidora de Civisme i Seguretat
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla