Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
27 de febrer del 2020
L’enterrament de Sa Majestat Carnestoltes tanca un Carnaval marcat per l’elevada participació a Altafulla
Les principals novetats d’aquest 2020 han estat les modificacions en els recorreguts de les rues i la Festa Fluor, dues propostes que han estat molt ben acollides per la ciutadania
El testament i la crema de Sa Majestat Carnestoltes han posat el punt i final al Carnaval 2020 d’Altafulla aquest Dimecres de Cendra. La comitiva fúnebre, encapçalada per la Corporació Municipal, ha acompanyat el Rei de la disbauxa en el seu darrer recorregut pels carrers del municipi, després d’una setmana marcada per la gran assistència, tant de públic com de participants, en tots els actes que s’han programat. El regidor de Festes, Àlex Cañas, ha fet un balanç molt positiu de la festivitat, de la qual n’ha destacat aquesta elevada participació.

Les modificacions en els trajectes de les dues rues han estat una de les novetats més destacades d’aquesta nova edició. Àlex Cañas ha reconegut conèixer la realitat i “les mancances” en l’organització com a responsable del Grup de Diables d’Altafulla, una situació que li ha donat cert “avantatge” a l’hora de plantejar aquests canvis, de manera consensuada amb els grups participants, i seguint les recomanacions de la Policia Local. Segons ha apuntat, la voluntat ha estat “facilitar la logística i oferir uns recorreguts més lluïts”.

La Festa Fluor que enguany ha acompanyat la Guerra de Confeti ha estat una altra de les novetats del programa d’aquest 2020. Una proposta que, segons el responsable de Festes, “ha tingut molt bona acollida per part de la ciutadania, i ha permès un millor fi de festa”.

Un cop finalitzada la festivitat, ara comencem quaranta dies de reflexió i penitència, abans de la celebració de la Setmana Santa.
Àlex Cañas, regidor de Festes
Àlex Cañas, regidor de Festes
Àlex Cañas, regidor de Festes
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla