Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
26 de febrer del 2020
El Dimecres de Cendra tancarà el regnat de Sa Majestat Carnestoltes a Altafulla
La regidoria de Festes posarà a la venda 150 tiquets d’arengades i 150 tiquets de llonganisses amb beguda a un preu d’1,5 euros
Els Diables d’Altafulla tornaran a ser els encarregats de posar el punt i final al Carnaval 2020 aquest Dimecres de Cendra. La comitiva fúnebre sortirà a un quart de 9 del vespre del carrer de l’Hostal en un recorregut que culminarà, com és habitual, al pati de les antigues escoles Teresa Manero. L’enterrament de la sardina tancarà el regnat de Sa Majestat Carnestoltes i les concubines , i donarà pas al temps de Quaresma. La regidoria de Festes posarà a la venda 150 tiquets d’arengades i 150 tiquets de llonganisses amb beguda a un preu d’1,5 euros.

La d’enguany ha estat una de les edicions més concorregudes del Carnaval al municipi. Les novetats introduïdes, com ara els canvis en els recorreguts de les rues, la instal·lació d’un envelat per a la celebració del ball, o una arribada del Rei Carnestoltes molt més lluïda i atractiva, han estat molt ben acollides per la ciutadania, que no s’ha volgut perdre cap de les activitats que s’han programat al llarg de la setmana. Pel regidor de Festes, Àlex Cañas, però, la nota més positiva ha estat haver gaudit d’una celebració “sense incidències”, i haver complert amb el lema “al Carnaval no tot s’hi val!”.

Enguany, a les rues hi han pres part un total de cinc carrosses.
Àlex Cañas, regidor de Festes
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla