Notícies
Foto: Xarxa Santa Tecla
21 de febrer del 2020
‘La Tecla a casa’, el nou servei integral d'atenció a domicili per a la gent gran i les seves famílies de la Xarxa Santa Tecla
El nou programa ofereix des del Servei d'Atenció Domiciliària fins a recursos altament especialitzats com ara la formació de cuidadors familiars o l'assessorament per obtenir prestacions públiques
‘La Tecla a casa’ és el nom amb què s’ha batejat el nou servei integral d'atenció a domicili especialment pensat per a cobrir les necessitats de la gent gran amb dependència, així com dels seus familiars, que ha posat en marxa la Xarxa Santa Tecla.

La nova iniciativa s'articula a partir de l'àmplia experiència acumulada per tot l'equip a través dels seus centres i serveis desplegats a les comarques del Baix Penedès i Tarragonès, a través dels quals presta cobertura sanitària i social a una població estable de prop de 350.000 habitants.

La ciutadania té la possibilitat de portar fins a les seves llars bona part d'aquests serveis en benefici de les persones que necessiten atenció i cures a càrrec de professionals experts i amb una trajectòria de servei. El nou programa ofereix des de les necessitats habituals d'un Servei d'Atenció Domiciliària acreditat (higiene personal, acompanyaments, cures, o neteja domèstica) fins a recursos altament especialitzats com ara per exemple la formació de cuidadors familiars, la planificació i execució d'obres d'adaptació de la llar o l'assessorament per obtenir prestacions públiques.

‘La Tecla a casa’, a més, inclou el nou Servei Integral d'Empleat de la Llar, a través del qual es facilita la contractació del personal, les altes i baixes en la seguretat social i l'elaboració de nòmines, entre altres serveis.

Les persones interessades en conèixer més informació sobre aquest nou servei poden accedir al portal web www.lateclaacasa.cat, trucar al telèfon 977 54 06 78, o enviar un correu electrònic a domicili@xarxatecla.cat.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla