Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
21 de febrer del 2020
Més de 400 autocars es desplaçaran el 29 de febrer a Perpinyà
L’ANC d’Altafulla espera omplir els dos autobusos que ha reservat. Els tiquets es poden adquirir a Regal i Paper, al telèfon 690 93 36 39, o al correu electrònic altafulla@assemblea.cat
L'Assemblea Nacional Catalana (ANC) ja ha emplenat 400 autocars per viatja a Perpinyà el proper 29 de febrer. I, segons apunten els responsables de l’organització, també fa dies que no hi ha lloc als hotels i allotjaments de la ciutat, i els de les poblacions del voltant també comencen a omplir-se.

L’altafullenca és una de les territorials que ha reservat dos autocars per desplaçar-s’hi. A hores d’ara, encara queden places disponibles, però confien en omplir-los tots dos. Els tiquets es poden adquirir a un preu de 25 euros a la llibreria Regal i Paper, o bé a través de l’entitat al telèfon 690 93 36 39, o mitjançant el correu electrònic altafulla@assemblea.cat.

La sortida està prevista a les 7 del matí des de la plaça La Portalada. L'acte se celebrarà al Parc de les Exposicions a partir de les 12 del migdia. Sentim el secretari al municipi, Pere Piqué.

Aquest dimarts, la prefectura dels Pirineus Orientals ha autoritzat l'acte promogut pel Consell per la República, on està previst que hi participin l'expresident de la Generalitat Carles Puigdemont, juntament amb els eurodiputats de JxCat Toni Comín i Clara Ponsatí. Fonts de la institució han explicat que, després que l'Ajuntament hagi avalat l'acte, respecten “el principi de llibertat de manifestació” i que no hi ha cap motiu de força major que porti a prohibir-lo.

En els propers dies, la prefectura, l'organització i el consistori organitzaran el dispositiu de seguretat i mobilitat. I és que es preveu la participació de milers de persones.
Pere Piqué, secretari de l'ANC d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla