Notícies
Foto: Terres del Gaià
21 de febrer del 2020
L’entrada a mar del riu Gaià, protagonista de la nova visita guiada de l’Hort de la Sínia
L’activitat tindrà lloc aquest diumenge 23 de febrer a les 11h
La tradicional visita a la desembocadura del Gaià que proposa cada últim diumenge de mes L’Hort de la Sínia, arriba aquest febrer amb un caire ben especial. El temporal Glòria ha permès recuperar el cabal ambiental del riu, que a dia d’avui continua arribant a mar. Un escenari que el responsable de l’activitat, Joan Vives, ha titllat “d’espectacle”, del qual podran gaudir els assistents aquest cap de setmana. També observaran la recuperació del sistema dunar després de la llevantada, i una flora i una fauna, segons Vives, “un pèl avançada” per aquestes dates a causa del temps de primavera de les darreres setmanes.

El recorregut s’iniciarà a les 11 del matí al Club Marítim d’Altafulla amb una passejada per la platja fins a la desembocadura, i culminarà a l’Hort de la Sínia amb una descoberta de plantes aromàtiques i medicinals i amb la visita al Centre de Divulgació de la Tortuga. L’activitat tindrà un preu simbòlic de 2 euros que es destinaran a aquest mateix projecte de conservació.

Les persones interessades en participar-hi poden fer les seves reserves a través del telèfon 655 48 61 15, o del correu electrònic joan@hortdelasinia.com.
Joan Vives, responsable de l'Hort de la Sínia
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla