Notícies
Foto: León Mecànics
21 de febrer del 2020
El taller León Mecànics d’Altafulla commemora el seu tercer aniversari amb una trobada de cotxes clàssics
La celebració tindrà lloc aquest dissabte 22 de febrer a partir de les 9h, i oferirà esmorzar i música en directe als assistents
El taller León Mecànics d’Altafulla festeja aquest cap de setmana el seu tercer aniversari. La celebració tindrà lloc aquest dissabte 22 de febrer a partir de les 9 del matí a l’exterior de les seves instal·lacions. Els responsables del taller han preparat un esmorzar amb música en directe, i una exposició de cotxes clàssics. Daniel León s’ha mostrat molt satisfet amb la resposta de la ciutadania, i n’ha destacat l’elevada participació, que ascendeix a una quarantena de vehicles.

Malgrat que el 95% del volum de feina gira entorn de la reparació de cotxes actuals, reserven una petita part a aquests vehicles clàssics que “van més enllà d’un simple mitjà de transport, i esdevenen una afició i una forma de vida”.

Així doncs, més enllà de commemorar l’efemèride, la voluntat de la trobada també és recuperar i conservar la història automobilística. Per León, convocatòries com la d’aquest dissabte són “una bona excusa per retrobar-se amb persones que comparteixen la mateixa passió”.

La trobada comptarà amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Altafulla, Clàssic Creixell, Càrniques Virgili, i Altafujazz. El responsable del cicle,Toni Pla, oferirà una actuació en viu per amenitzar la celebració.
Daniel León, responsable del taller
Daniel León, responsable del taller
Daniel León, responsable del taller
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla