Notícies
Foto: Slowflames
21 de febrer del 2020
Slowflames homenatja David Lynch en el programa especial que ‘El Séptimo Vicio’ de Radio 3 ha preparat en honor al cineasta
La formació de l’altafullenc Jose Manuel Ruiz oferirà un concert íntim i exclusiu, aquest divendres 21 de febrer a partir de les 20h
L’altafullenc Jose Manuel Ruiz i la seva formació, Slowflames, participaran aquest divendres en l’especial que el programa ‘El Séptimo Vicio’ de Radio 3 ha preparat en honor al director i actor de cinema David Lynch. A partir de les 8 del vespre, Mònica Oca, a la guitarra i a la veu, i Sergio Oca, al baix electrònic, oferiran un concert íntim i exclusiu per a tots els seus oients per homenatjar un dels referents cinematogràfics de la formació barcelonina.

La contraposició entre la subtilesa i la contundència de les seves melodies, la versatilitat i riquesa d’estils, les lletres de Ben Crawshaw, i la gran capacitat instrumental defineixen una banda que té els seus orígens a Barcelona, l’any 2012. El que va començar com un duet s’ha anat ampliant amb el pas del temps, fins a consolidar-se l’any 2016 com el que es coneix a dia d’avui. Va ser aleshores quan els barcelonins van començar a posar fil a l’agulla al seu primer treball d’estudi. L’any 2018, els Slowflames sorprenien el públic amb ‘Beyond the saddess’, del segell discogràfic Lengua Armada. Un àlbum meticulós i molt ben treballat, amb multitud d’influències que van des del flamenc, fins l’indie o el folk, que ha donat molt a parlar dins l’escena musical del rock alternatiu.

Durant tot aquest temps, les crítiques han estat més que positives, tant dins com fora dels escenaris. Sense anar més lluny, fa unes setmanes en feia referència la clàssica revista Popular 1 Rock n' Roll Magazine, que en una de les seves publicacions en destacava “la intensitat elèctrica, fíisca i emocional en cada nota”, i “la necessitat que té el rock actual d’unir tensió i emoció i posar a prova l’oient”. En aquest mateix escrit, la revista ja apuntava que “si David Lynch els hagués descobert abans, els hagués afegit en una de les seqüències finals del Bang Bang Club”.

Aquest divendres, la formació de l’altafullenc Jose Manuel Ruiz té l’oportunitat de participar en l’homenatge que el programa ‘El Séptimo Vicio’ ha preparat en honor al director de cinema. Una actuació molt encertada, i que els fa molta il·lusió.

Aquest programa especial s’emetrà aquest divendres 21 de febrer a partir de les 8 del vespre. El bateria Jose Manuel Ruiz, i el guitarra David Broto avui no podran pujar a l’escenari, donat aquest format radiofònic.
Jose Manuel Ruiz, bateria d'Slowflames
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla