Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
20 de febrer del 2020
Altafulla es promocionarà aquest cap de setmana a la Fira Internacional de Turisme de Navarra
El municipi hi serà representat sota el paraigua de la marca Costa Daurada en el marc del Conveni Córner
Altafulla serà una de les destinacions que es presentaran aquesta setmana a la Fira Navartur de Pamplona. El municipi hi serà representat sota el paraigua de la marca Costa Daurada en el marc del Conveni Córner, una iniciativa que impulsa la Diputació de Tarragona per a la promoció turística conjunta del territori. La mostra dona el tret de sortida aquest divendres, i s’allargarà fins el diumenge dia 23.

A mitjans del passat mes de gener, el municipi ja va participar a la fira VakantieBeurs d’Holanda, també dins de l’estand de la Costa Daurada, i ara fa unes setmanes també va prendre part en la Fira Internacional de Turisme (Fitur) de Madrid, en aquest cas de manera presencial. La intenció també és desplaçar-se físicament a la fira B-Travel, que se celebra del 27 al 29 de març a Barcelona.

La Fira Navartur va tancar l’edició de l’any passat amb un total de 42.266 visitants, una xifra que volen mantenir aquest 2020. Aquesta serà un dels preàmbuls de la Setmana Santa, que, si el temps acompanya, es preveu força positiva a Altafulla. La regidora de Comerç i Turisme, Natalia Sanz, preveu reunir-se amb comerciants i hotelers en les properes setmanes per tal d’acabar de perfilar la nova temporada. L’edil ha reconegut esperar “amb moltes ganes” l’arribada dels turistes.

Un altre dels projectes que té en marxa és el trasllat de l’Oficina de Turisme al vestíbul del Museu Etnogràfic. Un canvi d’ubicació que Natalia Sanz espera poder fer efectiu a finals d’aquest mes de febrer. A hores d’ara, manquen petits detalls tècnics a nivell de subministrament elèctric i de línia telefònica.
Natalia Sanz, regidora de Comerç i Turisme
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla