Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
20 de febrer del 2020
La Policia Local d’Altafulla incrementa els controls d’alcoholèmia durant les rues de Carnaval
Els agents dedicaran especial atenció als conductors de les carrosses, i vetllaran perquè compleixin la normativa de trànsit
El Servei Català de Trànsit (SCT) ha coordinat una nova campanya preventiva de control de consum d’alcohol i drogues al volant, coincidint amb la celebració del Carnaval. El nou dispositiu es posa en marxa aquest Dijous Gras i s’allargarà fins el Dimecres de Cendra, dia 26.

La intenció és establir controls en diferents punts i en diferents franges horàries. En el cas d’Altafulla, la Policia Local fa diversos anys que per aquestes dates activa dispositius en l’inici de les dues rues, tant en la del dissabte al vespre com en la del diumenge a la tarda, així com al llarg d’ambdós recorreguts.

Els agents dediquen especial atenció a aquelles persones responsables de conduir les carrosses. El sotsinspector, Àngel Fernàndez, ha explicat que la Policia Local vetllarà perquè els participants compleixin la normativa de trànsit, i en cas de detectar una conducta irregular i confirmar un resultat positiu de la prova d’alcoholèmia, se’ls aplicarà la sanció corresponent.

Cal recordar que conduir amb una taxa d’alcohol entre 0,25 i 0,60 és infracció administrativa, i superior a 0,60 és un delicte amb la corresponent instrucció de diligències. Qualsevol d’aquestes infraccions comporta la retirada de 6 punts del carnet de conduir.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla