Notícies
Foto: Junts per Torredembarra
10 de gener del 2020
Josep Maria Calvet substituirà Anna Magrinyà com a regidor de JxCat a l’Ajuntament de Torredembarra
L’exedil torrenca va dimitir del càrrec a mitjans del mes de desembre després de ser denunciada per justificar absències laborals a la Diputació amb certificats municipals falsos
Anna Magrinyà ja té substitut a l’Ajuntament de Torredembarra. Serà Josep Maria Calvet, qui ocupava el número 2 de la llista de JxCat al municipi en les passades eleccions municipals, qui ocuparà el càrrec de regidor al consistori torrenc.

La formació ha informat de la decisió a la militància i als simpatitzants en l’assemblea celebrada aquest dimecres, i tot apunta que prengui possessió de l’acta en el ple municipal del proper dijous 16 de gener, quan es convertiria en l’únic regidor de la formació postconvergent al consistori torrenc. El partit vol passar pàgina i reconstituir un projecte la imatge del qual s’ha vist afectada aquestes darreres setmanes.

Recordem que Anna Magrinyà va dimitir del càrrec a mitjans del mes de desembre després de ser denunciada per justificar absències laborals a la Diputació amb certificats municipals falsos. Aleshores també va renunciar als càrrecs de vicepresidenta del Consell Comarcal del Tarragonès i dels càrrecs orgànics del partit.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla