Notícies
Foto: Ajuntament d'Altafulla
07 de gener del 2020
L’Ajuntament d’Altafulla demana una bicicleta elèctrica per Reis
La intenció de la regidoria de Medi Ambient és estudiar la instal•lació d’un carregador elèctric que permeti la substitució progressiva de l’actual parc mòbil de combustió
La regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Altafulla vol fer les primeres passes cap a la transició energètica aquest 2020. La coalcaldessa i edil responsable de l’àrea, Alba Muntadas, té ben clar que el futur del consistori ha de passar per un model basat en les energies renovables que deixi enrere l’actual sistema de combustibles fòssils. Un camí que ha iniciat amb bon peu aquesta nit de Reis, quan ha rebut de mans de Melcior, Gaspar, i Baltasar, una bicicleta elèctrica. La voluntat és posar-la a disposició del personal municipal perquè pugui realitzar desplaçaments curts per l’interior del municipi. Per Alba Muntadas, “el primer pas per començar a substituir l’actual parc mòbil generador de gasos d’efecte hivernacle per un parc mòbil més sostenible”. Si els resultats són positius, en demanaran una altra l’any vinent.

Si bé és cert que la previsió per aquest 2020 no contempla l’adquisició de cap altre vehicle sostenible, la regidora de Medi Ambient sí que té la intenció d’elaborar un petit estudi per a la instal·lació d’un carregador elèctric, que doni servei tant a la flota municipal com a la ciutadania. Muntadas ha explicat que “el primer pas és definir-ne la ubicació, per a partir d’aquí començar a substituir els vehicles de combustió per vehicles elèctrics”.

La coalcaldessa ha encoratjat els particulars a fer també aquesta transició cap a l’energia elèctrica en els seus vehicles.
Alba Muntadas, coalcaldessa i regidora de Medi Ambient
Alba Muntadas, coalcaldessa i regidora de Medi Ambient
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla