Notícies
Foto: Recurs
30 de desembre del 2019
Creu Roja Joventut impulsa una campanya de recollida de joguines
Més enllà de garantir el dret dels infants, l’entitat també pretén sensibilitzar sobre la importància educativa del joc com a eina per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat
Repartir més de 70.000 joguines entre 25.000 infants en situació de vulnerabilitat és l’objectiu que persegueix Creu Roja Joventut aquest Nadal amb la nova edició de la campanya ‘La Joguina Educativa’. Sota el lema #ElsSeusDretsEnJoc, l’entitat vol garantir que cap infant es quedi sense regal aquestes festes; alhora que pretén sensibilitzar sobre la importància educativa de la joguina com a eina per treballar la tolerància, el respecte i la igualtat. És per aquest motiu que demana joguines noves, no bèl·liques, no sexistes, sostenibles i cooperatives. Els punts de recollida es poden consultar a la pàgina web www.lajoguinaeducativa.com fins el proper 4 de gener. L'entitat ha recordat que a hores d’ara encara els manca el 20% per assolir l'objectiu i que sobretot, calen joguines per a infants d'entre deu i catorze anys.

En la campanya, hi participaran més de 1.500 persones voluntàries, per tal que arribi a més de 400 municipis catalans i a més de 25.000 infants. A més de sol·licitar la implicació de la ciutadania, Creu Roja Joventut també requereix de la col·laboració d’empreses, comerços i entitats a través de diferents fórmules que poden anar des de la donació de joguines, fins a aportacions econòmiques passant per la cessió d’espais per a la recollida o de vehicles de transport.
Social
Et recomanem
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb cercavila, xaranga, degustació de truites i música
1a Rua de Carnaval
22 de febrer a les 21:00h. des del carrer de la Bassa
I tot seguit, Ball a l'envelat del Comunidor
2a Rua de Carnaval
23 de febrer a les 17:00h. des del carrer de la Bassa
I en acabar, Guerra del Confeti a la plaça del Pou
Enterrament de la sardina
26 de febrer a les 20:15h. des del carrer de l'Hostal
Amb la participació del Grup de Diables d'Altafulla