Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
12 de novembre del 2019
L’Exposició Col·lectiva del Cercle Artístic d’Altafulla presenta una nova edició per Sant Martí
La mostra es pot visitar fins el proper diumenge 17 de novembre amb prop d’una vintena d’obres de diferents temàtiques, tècniques i disciplines
L’Exposició Col·lectiva del Cercle Artístic d’Altafulla es pot visitar fins el proper diumenge 17 de novembre al Museu Etnogràfic. La mostra s’ha inaugurat aquest dissabte en el marc de la Festa Major de Sant Martí, i recull alguns dels treballs que resumeixen aquest darrer any dels autors que en formen part. En total, hi participen vuit artistes amb més d’una vintena d’obres de diferents temàtiques, tècniques i disciplines. El president de l’entitat, Salvador Anton, n’ha destacat des de paisatges fins a figures i pintures abstractes; així com oli, acrílics o tinta xinesa. Com a tret més destacat, ha parlat de “la part pedagògica de l’art”.

L’exposició es podrà visitar fins el proper cap de setmana en el mateix horari que obre portes el Museu Etnogràfic. El dissabte, de 6 a 8 de la tarda; i el diumenge, d’11 del matí a 2 del migdia.

Paral·lelament, el Cercle Artístic exposa el proper dissabte els treballs que la canalla va realitzar durant el Concurs de Dibuix Infantil Josep Sala de la Festa Major Petita del mes de setembre.
Salvador Anton, president del Cercle Artístic d'Altafulla
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla