Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
08 de novembre del 2019
27 donants i 4 oferiments en la nova campanya del Banc de Sang celebrada aquest dijous a Altafulla
L’entitat ha instal·lat una unitat mòbil aquest divendres a la Rambla Nova de Tarragona, que romandrà oberta de 17h a 21h
El Banc de Sang ha tancat amb èxit la nova campanya de donació a Altafulla. 27 donacions i 4 oferiments és el balanç de la nova convocatòria, que ha tingut lloc aquest dijous a la tarda al Consultori Mèdic. El volum de participants ha estat molt similar al registrat en altres ocasions. La coordinadora de donació a les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre, Núria Vilanova, n’ha fet un balanç molt positiu i ha agraït la solidaritat dels veïns i veïnes que hi han pres part.

Enguany, les reserves encara no s’han recuperat de la davallada de prop del 30% que pateixen durant els mesos d’estiu. Una situació que fa patir els responsables del Banc de Sang, sobretot tenint en compte que estem a les portes de l’hivern i de les festes de Nadal, quan l’estoc també es redueix en gairebé un 25%.

Des de l’entitat animen la ciutadania a col·laborar en les campanyes mòbils que organitza arreu del territori. Aquest divendres, per exemple, ha aparcat un autocar a la Rambla Nova de Tarragona, davant de l’escola Les Teresianes, que hi serà fins la 1 del migdia, i tornarà a obrir portes de 5 de la tarda a 9 del vespre. Núria Vilanova ha fet una crida especial als grups sanguinis A- i O-.

Aquelles persones que aquest dijous no s’hagin pogut apropar a Altafulla i que aquest divendres tampoc puguin col·laborar a Tarragona, poden consultar el calendari d’altres campanyes mòbils, així com tots els hospitals amb espai de donació al portal web donarsang.gencat.cat.

L’Hospital Joan XXIII de Tarragona resta obert fins les 2 del migdia, i de 4 a 8 de la tarda.
Núria Vilanova, coordinadora de donació a les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre
Núria Vilanova, coordinadora de donació a les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla