Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
08 de novembre del 2019
27 donants i 4 oferiments en la nova campanya del Banc de Sang celebrada aquest dijous a Altafulla
L’entitat ha instal·lat una unitat mòbil aquest divendres a la Rambla Nova de Tarragona, que romandrà oberta de 17h a 21h
El Banc de Sang ha tancat amb èxit la nova campanya de donació a Altafulla. 27 donacions i 4 oferiments és el balanç de la nova convocatòria, que ha tingut lloc aquest dijous a la tarda al Consultori Mèdic. El volum de participants ha estat molt similar al registrat en altres ocasions. La coordinadora de donació a les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre, Núria Vilanova, n’ha fet un balanç molt positiu i ha agraït la solidaritat dels veïns i veïnes que hi han pres part.

Enguany, les reserves encara no s’han recuperat de la davallada de prop del 30% que pateixen durant els mesos d’estiu. Una situació que fa patir els responsables del Banc de Sang, sobretot tenint en compte que estem a les portes de l’hivern i de les festes de Nadal, quan l’estoc també es redueix en gairebé un 25%.

Des de l’entitat animen la ciutadania a col·laborar en les campanyes mòbils que organitza arreu del territori. Aquest divendres, per exemple, ha aparcat un autocar a la Rambla Nova de Tarragona, davant de l’escola Les Teresianes, que hi serà fins la 1 del migdia, i tornarà a obrir portes de 5 de la tarda a 9 del vespre. Núria Vilanova ha fet una crida especial als grups sanguinis A- i O-.

Aquelles persones que aquest dijous no s’hagin pogut apropar a Altafulla i que aquest divendres tampoc puguin col·laborar a Tarragona, poden consultar el calendari d’altres campanyes mòbils, així com tots els hospitals amb espai de donació al portal web donarsang.gencat.cat.

L’Hospital Joan XXIII de Tarragona resta obert fins les 2 del migdia, i de 4 a 8 de la tarda.
Núria Vilanova, coordinadora de donació a les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre
Núria Vilanova, coordinadora de donació a les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat