Notícies
Foto: Institut d'Altafulla
05 de novembre del 2019
Eva Ferré, de l’Institut d’Altafulla, distingida amb el Premi Extraordinari de Batxillerat del passat curs
La cerimònia va tenir lloc al Palau de Pedralbes a Barcelona, on dimecres passat es va premiar a 43 alumnes de tota Catalunya
L’Institut d’Altafulla està de celebració. Eva Ferré, alumna que va cursar l’any passat segon de Batxillerat, va ser una dels 43 estudiants catalans que dimecres passat van ser guardonats amb el Premi Extraordinari de Batxillerat que reconeix als estudiants amb millors notes arreu del territori català. Des de l’Institut, el director José Ramón García, destaca la satisfacció amb la que han rebut la notícia.

La cerimònia d’entrega de premis va tenir lloc al Palau de Pedralbes, a Barcelona. El torrenc Josep Bargalló, conseller d'Educació, va ser l’encarregat d’entregar els premis als 43 alumnes amb millor nota de tota Catalunya. El procés de selecció dels guardonats va constar d’una prova amb tres exercicis on es van presentar més de 500 alumnes amb les millors mitjanes de Batxillerat. D’aquests, els 43 amb millor puntuació van ser els premiats amb el Premi Extraordinari. José Ramón García, que va assistir a la gala com a representant de l’Institut d’Altafulla, va aclarir el difícil procés superat per l’alumna Eva Ferré.

Els premis s’entreguen des de 1999 i busquen estimular als alumnes i reconèixer oficialment els mèrits dels estudiants que demostren una preparació especial.
Jose Ramón García, director de l'Institut d'Altafulla
Jose Ramón García, director de l'Institut d'Altafulla
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla