Notícies
Foto: Anna F.
30 d'octubre del 2019
La Unitat de Mediació de la Policia Local de Torredembarra incrementa en un 30% el nombre d’accions en els darrers tres anys
El municipi del Baix Gaià acull fins aquest dimecres les 4es Jornades de Mediació Policial, amb la participació d’una seixantena de persones d’arreu de l’Estat espanyol
Torredembarra acull aquest dimarts i dimecres les Jornades de Mediació Policial. La cita celebra aquests dies la seva quarta edició amb una seixantena de persones d’arreu de l’Estat espanyol.

Es tracta d’una de les accions que impulsa la Unitat de Mediació de la Policia Local de Torredembarra, que aquest 2019 ja ha resolt el 64% de les demandes d’intervenció requerides. En total se n’han rebut 34, de les quals 22 ja han estat resoltes, altres set continuen pendents, i les cinc restants no s’han pogut tramitar per motius diversos.

La Unitat de Mediació es va posar en marxa l’any 2016, i des d’aleshores el nombre d’accions s’ha increment en un 30%, passant de les 11 de l’inici a les 34 actuals.

En declaracions a Ona La Torre, el sotsinspector en cap de la Policia Local, Miquel Àngel Marchal, destaca aquest increment d’actuacions, així com la consolidació de la Unitat de Mediació en els darrers anys.

Problemes entre veïns relacionats amb les mitjaneres entre habitatges, problemes entre veïns i establiments de restauració per molèsties, i problemes de convivència entre veïns són els conflictes més habituals.
Miquel Àngel Marchal, sotsinspector en cap de la Policia Local de Torredembarra
Social
Et recomanem
Encesa dels llums de Nadal i inauguració del pessebre
13 de desembre a les 18:00h. a l'ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Des del dia 6 i fins al 19 de desembre
Consulta el programa a: www.altafulla.cat
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla