Notícies
Foto: Susana Domingo
29 d'octubre del 2019
L'escola La Portalada d'Altafulla acull una nova edició dels tallers ‘Esmorzars Saludables’
Els alumnes de 4t han rebut les sessions de nutrició de la mà de la farmacèutica Susana Domingo
Els tallers nutricionals impartits per Susana Domingo han tornat a l'escola La Portalada d'Altafulla. Els dies 21 i 22 d'octubre va tenir lloc el taller ‘Esmorzars Saludables’, on Susana Domingo va remarcar la importància d'una educació correcta respecte a la nutrició i als hàbits alimentaris. El taller està destinat als alumnes de 4t de Primària. Els conceptes teòrics que la farmacèutica introdueix a l'aula són la piràmide alimentària, els tipus de nutrients i la seva funció dins l'organisme.

Finalment, el taller conclou al menjador de l'escola, on es posen en pràctica els conceptes teòrics treballats a l'aula amb un esmorzar saludable. Domingo ha destacat la il·lusió amb què els alumnes de La Portalada van encarar el taller i la seva predisposició davant les activitats.

D'altra banda, aquesta no és l'única activitat que l'escola La Portalada du a terme respecte hàbits nutricionals saludables. A P5 se celebren tallers on es parla sobre la importància de la llet amb l'explicació de contes i també s'introdueix la piràmide d'aliments amb una sèrie de jocs. A les aules de 2n de Primària fan un taller on es prepara un mercat fictici i els alumnes simulen fer la compra.

L'objectiu és que aprenguin quins aliments s'han de consumir diàriament i en quines quantitats és recomanable fer-ho. El darrer taller que té lloc a La Portalada és una formació teòrica per tal que els alumnes de 6è aprenguin a llegir les etiquetes dels aliments i siguin crítics a l'hora de comprar i no deixar-se enganyar per la publicitat enganyosa.
Susana Domingo, farmacèutica responsable dels tallers
Social
Et recomanem
Fira de Nadal d’Altafulla
6, 7 i 8 de desembre a la plaça de l'Església
Programa sencer a www.altafulla.cat
Concert d'AltafuJazz amb Jeremy Powell i Lluís Capdevila
7 de desembre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla