Notícies
Foto: Guàrdia Civil
24 d'octubre del 2019
La Guàrdia Civil desmantella una plantació de 270 plantes de marihuana a La Pobla
Els detinguts són una parella de 48 anys
La Guàrdia Civil d'El Vendrell va desmantellar la matinada del dilluns una plantació de marihuana de tipus interior a un xalet de la urbanització Los Almendros de la Pobla de Montornès.

La sospita del cos de seguretat va començar al mes d’agost, quan un operatiu va dur a terme un dispositiu en un habitatge confrontant, on es van decomissar 803 plantes de cànnabis. El gos detector de drogues va mostrar una actitud inusual amb el xalet situat al costat d’on s’estava desplegant l’operatiu. Arran d’això, la Guàrdia Civil va iniciar una investigació que va concloure a principis d’aquesta setmana amb la detenció d’una parella de 48 anys i la confiscació de 270 plantes de marihuana.

El domicili disposava de condicionadors i extractors d’aire a l’exterior que van facilitar la investigació a la Guàrdia Civil i van permetre la dissolució de la plantació clandestina de cànnabis.

Els detinguts han estat posats en llibertat a disposició del jutjat en funcions de guàrdia d'El Vendrell. Se’ls imputa un presumpte delicte contra la salut pública per cultiu, elaboració i tràfic d’estupefaents i un altre de defraudació d'electricitat.
Social
Et recomanem
Fira de Nadal d’Altafulla
6, 7 i 8 de desembre a la plaça de l'Església
Programa sencer a www.altafulla.cat
Concert d'AltafuJazz amb Jeremy Powell i Lluís Capdevila
7 de desembre a les 20:30h. a la pallissa de l'Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Contacontes: En Pepitu va a viure a la biblioteca per Nadal
19 de desembre a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Visites al Castell d'Altafulla
Cada primer dimarts i últim dissabte de mes
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla