Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
10 d'octubre del 2019
Protecció Civil sol·licita a l’Ajuntament d’Altafulla el trasllat del seu local al Centre d’Entitats
El col·lectiu vol tenir més visibilitat i estar més a prop de la ciutadania. Actualment, són 8 els membres que en formen part
Protecció Civil s’ha reunit amb l’Ajuntament d’Altafulla per posar damunt la taula algunes de les qüestions que preocupen les persones voluntàries que en formen part. La principal demanda de l’entitat passa pel canvi de local. Actualment, s’ubica a la planta soterrada del número 16 de l’avinguda Marquès de Tamarit, i la intenció és traslladar-lo al Centre d’Entitats.

El president de Protecció Civil al municipi, Jose Fernández, ha explicat als micròfons d’Altafulla Ràdio la necessitat de gaudir “d’una major visibilitat i estar més a prop de la ciutadania”. També ha apuntat les negociacions que estan duent a terme amb la central per tal que s’ofereixin cursos de formació a Reus.

El voluntariat treballa de la mà de la Policia Local d’Altafulla en actes multitudinaris que se celebren al municipi i que requereixen d’un suport excepcional per tal de garantir la seguretat ciutadana.

Per formar part d’aquesta xarxa de voluntariat, les persones interessades han de comunicar-ho a l’Ajuntament d’Altafulla, qui traslladarà la informació a Protecció Civil. Un cop complimentada la butlleta d’inscripció, hauran de realitzar els cursets de formació corresponents, que a hores d’ara s’impartiran a Mollet del Vallès.
Jose Fernández, president de Protecció Civil Altafulla
Jose Fernández, president de Protecció Civil Altafulla
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Del 16 al 22 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de novembre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Taller naturalista amb les tres R
24 de novembre a les 11:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
Dia Mundial contra la violència de gènere
Dilluns 25 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat