Notícies
Foto: Institut d'Altafulla
09 d'octubre del 2019
L’Institut d’Altafulla torna a prendre part en una nova edició de l’mEduTarraco
Es tracta d’un projecte col·laboratiu, multicompetencial i interdisciplinar de georeferenciació i tecnologia mòbil adreçat a l’alumnat de cicle superior de primària, secundària i batxillerat
El projecte mEduTarraco ha donat el tret de sortida a la seva quarta edició. La nova proposta s’ha presentat aquest dilluns a l’Institut Antoni Martí i Franquès davant dels representants dels 27 centres dels Serveis Territorials de Tarragona que enguany hi prendran part. Una xifra que s’incrementa en prop d’una desena respecte l’any passat, quan s’hi van inscriure un total de 18 centres.

L’Institut d’Altafulla és una de les parts implicades en l’organització i el disseny. La cap de l’Àrea de Tecnologia del centre, Júlia Llurba, és l’encarregada de gestionar el portal web d’un projecte col·laboratiu, multicompetencial i interdisciplinar de georeferenciació i tecnologia mòbil adreçat a l’alumnat de cicle superior de primària, secundària i batxillerat.

Mitjançant el Mobile History Map (MHM) del programa mSchools, els estudiants han de trobar diversos punts d'interès marcats en el mapa, i resoldre les preguntes que se’ls planteja per anar sumant punts. L’objectiu és que els alumnes aprenguin a utilitzar els dispositius mòbils per orientar-se i localitzar qualsevol punt del territori, i que coneguin Tarragona d'una manera diferent a través de la georeferenciació.

Des que l’mEduTarraco va donar el tret de sortida ara fa quatre anys, compta amb la implicació i participació de l’Institut d’Altafulla. Una experiència que Júlia Llurba ha titllat de “molt positiva”.

La sortida a Tarragona està prevista pel 4 de març de 2020.
Júlia Llurba, cap de l'Àrea de Tecnologia de l'Institut d'Altafulla
Júlia Llurba, cap de l'Àrea de Tecnologia de l'Institut d'Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'Las niñas bien'
17 de gener a les 20:00h. a la Sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Lectures Rebels. Grup de Lectura Feminista
20 de gener de les 18:00h. a les 20:00h.
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de les 9:30h. a les 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla