Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
12 de setembre del 2019
L’Escola El Roquissar estrena un rocòdrom impulsat per l’AMPA
El projecte ha comptat amb la participació dels alumnes i els pares i mares del centre
Els alumnes de l’Escola El Roquissar han començat el nou curs amb una novetat important en les seves instal·lacions, el rocòdrom que ha impulsat l’AMPA del centre per “diversificar els jocs al pati”, com ha explicat la seva presidenta, Anna Pascual, en declaracions a Altafulla Ràdio.

La subvenció que l’AMPA rep cada any per part de l’Ajuntament d’Altafulla ha fet realitat un projecte que es va aprovar el 2018 i que ha comptat amb la participació de tots els col·lectius implicats. I és que els pares i mares que ha contribuït a la construcció de l’espai, han fet servir de base alguns dels dibuixos que han fet els seus fills mostrant com els agradaria que fos la nova àrea de joc.

El rocòdrom ha tingut un èxit majúscul en el primer dia de classe, un èxit que s’espera que tingui continuïtat per part de l’alumnat, com ha reconegut Anna Pascual. Tanmateix, aquest nou espai pot ser d’utilitat per dur a terme diferents activitats del centre.

Des d’aquest dijous 12 de setembre, els alumnes de l’Escola El Roquissar compten amb una nova alternativa de joc al pati, on a més de futbol, bàsquet i altres esports, ara també podran fer escalada en el rocòdrom impulsat per l’AMPA.
Anna Pascual, presidenta de l'AMPA
Anna Pascual, presidenta de l'AMPA
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla