Notícies
Foto: Google
10 de setembre del 2019
Altafulla Ràdio emetrà el missatge institucional del president de la Generalitat, Quim Torra, aquest dimarts a les 21.05h
El discurs farà referència al moment excepcional que viu Catalunya i a la llibertat dels polítics empresonats
El president de la Generalitat de Catalunya es dirigirà a tots els catalans i catalanes aquest dimarts 10 de setembre amb el missatge institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Altafulla Ràdio emetrà el discurs a les 21.05 de la nit gràcies a la producció de ‘La Xarxa’.

La Diada 2019, a banda de ser una celebració també serà una reivindicació i un record als polítics catalans que encara són a la presó o a l’exili per defensar els seus drets i llibertats. Per tant, s’espera que el missatge de Quim Torra vagi en aquesta línia, sobretot tenint en compte que la sentència del procés, i per tant, el futur dels polítics empresonats, es coneixerà a principis d’octubre.

Després del missatge institucional del president de la Generalitat, la plaça de Sant Jaume de Barcelona acollirà l’acte institucional que el Govern i la Generalitat realitzaran conjuntament per celebrar la Diada. L’acte, que porta per títol ‘Tornarem’, i que serà presentat pel director de cinema Lluís Danés, començarà a voltants de les 10 de la nit i farà referència al moment que viu Catalunya, commemorant efemèrides com els 80 anys del gran exili republicà o el centenari de la vaga de la Canadenca.

Catalunya celebra la Diada de l’11 de setembre en record a la fi de la Guerra de Successió el 1714, commemorant la derrota en què es van perdre les llibertats seculars.
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla