Notícies
Foto: Associació Mediambiental la Sínia
03 de setembre del 2019
Qi Gong a la desembocadura del Gaià, primera activitat del curs de l’Associació Mediambiental la Sínia aquest dissabte 7 de setembre
Tots els que estiguin interessats a participar han de fer la inscripció prèvia al correu voluntariat@riugaia.cat
L’Associació Mediambiental la Sínia s’avança als centres escolars i comença el seu curs particular aquest dissabte 7 de setembre amb una sessió gratuïta de Qi Gong a la desembocadura del riu Gaià.

La jornada començarà a tres quarts de 10 del matí al punt de trobada, a l’aparcament habilitat de l’Estació de Renfe Altafulla – Tamarit. Els responsables de l’entitat i els participants aniran caminant fins a la desembocadura, on tindrà lloc l’activitat de Qi Gong a partir de les 10.

Andrea Córdoba, responsable de l’Associació Mediambiental la Sínia, ha explicat que amb aquesta activitat, l’usuari podrà “aprendre coses noves sobre el nostre territori” amb una experiència que “convida a mirar cap endins nostre mentre ens relacionem amb l’entorn”. Sovint no som conscients del bé que ens proporciona la natura, i aquesta és una proposta ideal per donar-se compte.

La sessió gratuïta de Qi Gong a la desembocadura del riu Gaià serà la primera de les moltes activitats que l’entitat realitzarà aquesta temporada després de l’estiu. Els nous projectes, com a mínim els que es contemplen avui dia, estan relacionats amb l’observació de l’entorn i la cerca de voluntaris més actius i propers amb l’entitat.

Tots aquells que estiguin interessats a participar en la jornada de Qi Gong a la desembocadura del riu Gaià aquest dissabte 7 de setembre, han de realitzar la inscripció prèvia enviant un correu a voluntariat@riugaia.cat o trucar al telèfon 608 02 93 19.
Andrea Córdoba, responsable de l'Associació Mediambiental la Sínia
Andrea Córdoba, responsable de l'Associació Mediambiental la Sínia
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Prevenció de Residus
Del 16 al 22 de novembre
Més informació a www.altafulla.cat
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
24 de novembre a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Inscripcions a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
Taller naturalista amb les tres R
24 de novembre a les 11:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
Dia Mundial contra la violència de gènere
Dilluns 25 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat