Notícies
Foto: Bombers de la Generalitat
19 d'agost del 2019
Mor un veí de Salomó mentre feia enduro per la Cova de Vergerars
Un grup d’amics van trobar-lo a ell i a l’amic que l’acompanyava al fons d’un barranc en el qual havia caigut la seva moto
Un home de 35 anys va morir el passat dissabte 17 d’agost mentre feia enduro, al seu pas per la Cova dels Vergerars, al terme municipal de Salomó. La víctima, veí del municipi del Baix Gaià i membre del Moto Club Salomó, anava acompanyat d’un amic, i segons apunta el Diari de Tarragona, probablement va patir un infart mentre intentaven treure la seva moto, que havia caigut per un barranc.

Els dos amics havien sortit cap a les 6 de la tarda. Les hores anaven passant i les famílies no tenien cap notícia d’ells, així que poc abans de les dues de la matinada van decidir trucar al telèfon d’emergències 112 per comunicar la seva desaparició. Paral·lelament, un grup d’amics van sortir a buscar-los per la zona.

A dos quarts de 4 de la matinada, aquest grup d’amics va trucar a emergències per anunciar que havien trobat els seus dos amics al fons d’un barranc. Un d’ells estava conscient i l’altre no respirava. Els serveis d’emergències es van traslladar al lloc dels fets i van comprovar que aquest darrer havia mort. Llavors van mobilitzar la comissió judicial perquè el forense pogués certificar la seva mort.

Fins al lloc dels fets es van traslladar vuit dotacions de bombers dels parcs de Tarragona, Valls i la Regió d’Emergències. El Grup de Recolzament d’Actuacions Especials, la unitat de bombers especialitzada en rescats en llocs de difícil accés, dues ambulàncies i diverses patrulles dels Mossos d’Esquadra.
Social
Et recomanem
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com
Lectures rebels: 'Educar en el feminismo'
17 de febrer a les 18:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Jocs i manualitats per Carnestoltes
20 de febrer a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. a la plaça del Pou
Més informació a www.altafulla.cat