Notícies
Foto: CDR Camp de Tarragona
19 d'agost del 2019
Una quinzena de veïns d’Altafulla es manifesten aquest diumenge a Salou en la ‘Segona Passejada per la República’
L’acte convocat per la Plataforma per la Democràcia i la Llibertat ha coincidit amb un grup d’unionistes, però l’actuació dels Mossos d’Esquadra ha evitat qualsevol mena d’incident
Una quinzena de veïns i veïnes d’Altafulla han participat aquest diumenge en la ‘Segona Passejada per la República’, que ha tingut lloc a Salou, i que ha comptat amb mig miler d’independentistes. En aquesta ocasió, la seva participació ha estat a títol individual i no com a part de l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) d’Altafulla, perquè ha estat un acte convocat per la Plataforma per la Democràcia i la Llibertat.

Pere Piqué, secretari de l’ANC d’Altafulla, ha explicat en declaracions a aquesta casa que l’objectiu d’aquesta trobada era “ser vistos sense protagonitzar cap incident” i així ha succeït. Les persones que s’han desplaçat des d’Altafulla, diu, han quedat molt contentes per com ha anat la jornada.

Paral·lelament, un grup de 150 unionistes, alguns dels quals han estat convocats per VOX, s’han concentrat al final del recorregut, al passeig de Jaume I, per fer les seves reivindicacions. Els Mossos d’Esquadra han impedit que els dos col·lectius coincidissin a la Font Lluminosa amb un cordó d’agents i vehicles policials. Pere Piqué ha explicat que la voluntat dels independentistes era demostrar “que som més, i sembla que ho hem aconseguit”, remarcant que no hi ha hagut cap incidència.

Com explica Pere Piquè, no s’ha produït cap incident destacat més enllà d’algun intercanvi de crits i consignes, i alguna topada dialèctica entre ambdós bàndols.
Pere Piqué, secretari de la territorial de l'ANC d'Altafulla
Pere Piqué, secretari de la territorial de l'ANC d'Altafulla
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla