Notícies
Foto: Salomó Clàssics
16 d'agost del 2019
L’associació “Salomó Clàssics” fa les primeres passes per convertir-se en una realitat
Els interessats en rebre informació d’aquesta nova entitat han de facilitar el nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic a l’adreça salomoclassics@gmail.com
Després de set edicions de la Sortida de Vehicles Clàssics i Esportius de Salomó en el marc de les Festes d’Agost, un grup d’amics, aficionats al motor i als cotxes clàssics i històrics, i amb moltes ganes de gresca, han considerat oportú constituir-se com a entitat. La seva voluntat és que la marca ‘Salomó Clàssics’ aglutini al màxim de gent aficionada i amb una sensibilitat especial cap a aquest tipus de vehicles, siguin de Salomó o de la contornada.

L’objectiu dels responsables de la proposta és seguir trobant-se més enllà d’una única sortida o activitat anual i disposar d’un calendari amb propostes per a tot el curs, compartir experiències, organitzant-se en grup per participar en sortides d’altres clubs i poblacions, ajudar-se a l’hora de resoldre alguna incidència o dubte sobre els vehicles... I amb totes aquelles persones que això els motiva i identifica, poder acabar formant una gran família.

Administrativament, han començat a fer les primeres passes, però legalment encara no estan constituïts com a Associació. Els responsables preveuen que passat l’estiu els tràmits puguin agilitzar-se. Per aquest motiu encara no poden donar més informació que aquesta ni tampoc recollir dades per començar a tramitar les sol·licituds de socis i sòcies de l’entitat.

El que sí que demanen és que, si algú està interessat a rebre tota la informació que d’ara en endavant publicaran a través de les xarxes socials, com per exemple el cartell i programa de l’activitat d’aquestes Festes d’Agost 2019, o bé si es té interès en formar part de Salomó Clàssics en un futur, poden facilitar el seu nom, cognoms, telèfon de contacte i correu electrònic a la següent adreça: salomoclassics@gmail.com.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla