Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
16 d'agost del 2019
Altafulla acollirà el Campionat Màster Espanyol d’Scrabble el 28 i 29 de setembre
El municipi ha esdevingut una de les seus de referència al territori amb el bon paper del club local al Campionat del Món i al XXI Campionat Nacional
El Club Scrabble d’Altafulla ja coneix les dates en què acollirà el Campionat Màster Espanyol. Serà el cap de setmana del 28 i 29 de setembre quan els millors jugadors nacionals es donaran cita a Altafulla en una de les competicions més importants de l’Estat espanyol, i alguns d’ells seran els amfitrions.

I és que cal recordar que el club altafullenc s’ha imposat en la categoria de plata de la competició nacional els últims tres anys, i el nivell dels seus integrants és molt elevat.
Al llarg dels darrers anys Altafulla ha esdevingut una de les seus de referència al territori.

L’any 2013, el municipi ja va fer un gran paper al Campionat del Món, i des d’aleshores i fins a dia d’avui els èxits han estat constants. L’entitat també va aconseguir grans resultats al XXI Campionat Nacional de Scrabble, celebrat el passat mes de maig a Argamasilla de Alba, a Ciudad Real. Mentre que al mes de juny, un dels seus integrants va quallar un bon paper a l’XI Campionat Europeu de Ginebra, on hi van participar representants d’una desena de països.

També a nivell de formació és una de les entitats de referència al territori. La seva vinculació amb els centres educatius de la vila, i la voluntat de traslladar als joves aquestes ganes d’aprendre i de practicar el joc de taula comencen a donar els seus fruits, i són cada vegada més els nens i adolescents que s’hi interessen i que el practiquen.

El Club Scrabble Altafulla tindrà l’oportunitat de mostrar una vegada més el seu nivell jugant a casa i en un marc immillorable com és el Campionat Màster Espanyol, que tindrà lloc el 28 i 29 de setembre.
Social
Et recomanem
Presentació del Pla de Gestió de la Platja d'Altafulla
29 de febrer a les 10:00h. a la sala de plens de l'Ajuntament
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Visites guiades al Castell d'Altafulla
29 de febrer de 10:00h. a 14:00h.
Informació i reserves a l’Oficina de Turisme d’Altafulla
Jornada de voluntariat forestal
29 de febrer a les 10:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec
8-M: Dia Internacional de les Dones
Durant tot el mes de març
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat