Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
16 d'agost del 2019
La gent gran d’Altafulla gaudeix de les classes d’Aquagym a la piscina municipal
La proposta està destinada a persones de més de 65 anys amb l’objectiu de practicar exercicis aeròbics en el medi aquàtic o millorar la condició cardiorespiratòria
L’aquagym s’ha convertit en una de les activitats més populars entre la gent gran d’Altafulla. Una mostra d’això és el gran nombre de persones que ha agrupat des de principis de juliol, moment en el qual va donar el tret de sortida aquesta proposta innovadora per part de la regidoria de Gent Gran que encapçala Imma Morales.

L’edil destaca el gran volum de gent que pren part de les classes que es duen a terme tots els divendres, tant en el primer torn (11h a 12h) com en el segon (12h a 13h). Tanmateix assegura que implicar-se amb les activitats de la gent gran és “una experiència mol maca”.

L’aquagym està destinat a les persones de més de 65 anys empadronades a Altafulla. L’objectiu és que puguin practicar exercicis aeròbics en el medi aquàtic, millorar la condició cardiorespiratòria, treballar la força i resistència muscular, millorar la flexibilitat i millorar la coordinació motriu global, el ritme i l’agilitat.

Les classes d’aquagym, que acabaran a finals d’agost, formen part del programa d’activitats per a la gent gran d’Altafulla, que com és habitual cada estiu, es traslladen des del Parc de Salut fins al Parc de Voramar.
Imma Morales, regidora de Gent Gran
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla