Notícies
Foto: Twitter Castellers d'Altafulla (Lins Griñó)
14 d'agost del 2019
La Diada de Festa Major de Ferran, una oportunitat més perquè els Castellers d’Altafulla segueixin rodant castells i castellers
Després d’aquesta actuació, els de l’Era de l’Ixart ja no tornaran a posar-se la camisa fins al segon cap de setmana de setembre per anar a la Pobla de Montornès
Els Castellers d’Altafulla afronten aquest dijous 15 d’agost una altra de les actuacions habituals del seu calendari estiuenc, la Diada Castellera de la Festa Major de Ferran, que se celebrarà a partir de les 7 de la tarda a la plaça del Pou. Els altafullencs hi actuaran juntament amb els Xiquets de Tarragona.

Els camises lila vénen d’un cap de setmana, el del passat 3 i 4 d’agost, força exigent, en què van actuar a Sant Vicenç de Calders i a la Móra. Precisament, el seu objectiu és seguir rodant els castells que van dur a terme al nucli de Tarragona, com ha explicat el cocap de colla, Jorge Herrero, als micròfons d’aquesta casa.

Per tant, els de l’Era de l’Ixart intentaran portar a plaça el 3d7, el 2d6 i el 3d6 amb agulla, de cara a pujar un pis més després de les vacances que iniciaran quan finalitzi la diada de Ferran.

Com sempre, el plantejament inicial dependrà del nombre de camises. En aquest sentit, el fet que només participin dues colles a la diada “sempre afecta”, reconeix Jorge Herrero. No obstant això, “no volem excuses perquè nosaltres mateixos hem de portar les camises per fer pinya”, ha sentenciat.

La Diada Castellera de la Festa Major de Ferran és l’última que els Castellers d’Altafulla realitzen aquest estiu. La següent tindrà lloc el segon cap de setmana de setembre a la Pobla de Montornès, en el marc de la seva Festa Major.
Jorge Herrero, cocap de colla dels Castellers d'Altafulla
Jorge Herrero, cocap de colla dels Castellers d'Altafulla
Social
Et recomanem
22a Fira d'Artesans
15, 16, 17 i 18 d'agost de 18:00h. a 00:00h. a les Eres
Organitza: Col·lectiu d'Artesans d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla