Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
10 de maig del 2019
26M / Ara Altafulla debuta en la cursa electoral “amb ganes de donar a conèixer el seu projecte”
La formació presentarà el seu programa electoral aquest dissabte 11 de maig a les 17:30h a les antigues escoles Teresa Manero
Ara Altafulla s’estrena en la cursa electoral. La formació afronta la seva primera campanya amb cert “neguit”, però “amb molta il·lusió i moltes ganes d’arribar a tothom i de donar a conèixer el seu projecte”. Així d’entusiasmada es mostra l’alcaldable, Natalia Sanz, qui es presenta amb la voluntat de “recuperar la identitat d’Altafulla”, després de tota una vida lligada al municipi.

El grup local presenta una llista “molt professional, molt del poble, molt involucrada, i amb moltes ganes de treballar pel municipi”. Tot i reconèixer que cap dels seus integrants és polític, destacat que tots són “persones gestores i amb molta inquietud”. Insisteix que “han estat les mateixes necessitats de la ciutadania les que han portat a configurar aquesta candidatura”.

Fa setmanes que la formació treballa en la configuració del seu programa electoral. Un projecte del qual Natalia Sanz encara no ha volgut descobrir cap detall. De fet, la intenció és presentar els eixos principals del seu projecte aquest dissabte 11 de maig a partir de dos quarts de 6 de la tarda a les antigues escoles Teresa Manero. L’acte anirà a càrrec de la cap de llista i de la número 2 de la formació, Olga Cusidó.

A la llista les acompanyen Fernando Olmos (3), Jose Luis Rodríguez (4), Sol Lillo (5), Aitana Drudis (6), Pablo Rivero (7), Raquel Ahumada (8), Jordi Boleda (9), Dalia Soria (10), Amaia Sanz (11), Roger Tapia (12), i Jaime Sanz (13).
Social
Et recomanem
La capsa dels contes: "La cabreta que va venir a sopar"
18 de juny a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Representació de l'òpera 'Vet aquí una vegada'
21 de juny a les 19:00h. a la plaça del Pou
A càrrec de l'Escola de Música i Dansclas
Sopar popular i revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant del Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
19a Nit de Bruixes
28 i 29 de juny als carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla