Notícies
14 de març del 2019
El Cineclub Altafulla Link se suma a la commemoració del Dia Internacional de la Dona
L’entitat projectarà la pel·lícula ‘La mujer que sabia leer’ aquest divendres 15 de març a les 20h a la Sala Teresa Manero
El Cineclub Altafulla-Link torna a sumar-se aquest 2019 a la commemoració del Dia Internacional de la Dona. Ho fa aquest divendres amb la projecció de la pel·lícula ‘La mujer que sabía leer’ (‘Le Semeur’). A causa de les obres de remodelació del Casal La Violeta, l’activitat torna a traslladar-se a la Sala Teresa Manero, en aquesta ocasió, mitja hora abans de l’habitual -a les 8 del vespre- amb la intenció d’obrir un debat posterior amb els assistents.

El drama, dirigit per Marine Francen, transcorre a les muntanyes franceses l’any 1852, i narra la història de Violette, que viu com el seu poble es veu privat de tots els homes després de la repressió ordenada per Napoleó III. L’ordre aïlla les dones del món durant mesos, i desesperades per tornar a veure els seus homes de nou, fan el jurament que si n’apareix algun, hauran de compartir-lo.

Segons ha explicat el responsable del Cineclub, Jose Manuel Ruiz, la producció pretén acabar amb els estereotips, trencar amb el tabú entorn de la sexualitat femenina, i despertar la condició feminista.

Si bé és cert que en diverses ocasions la indústria cinematogràfica ha dedicat especial atenció al feminisme, Jose Manuel Ruiz ha reconegut que acostuma a fer-ho únicament des d’una vessant de reivindicació social a través de dones lluitadores. En aquest sentit, el responsable considera que hauria de ser més sensible amb aquesta temàtica donant una altra veu a les dones des d’una mirada “més clara i oberta de la sexualitat”.

La pel·lícula va rebre el Premi Nous Directors al Festival de San Sebastián de l’any 2017.
Jose Manuel Ruiz, responsable del Cineclub
Jose Manuel Ruiz, responsable del Cineclub
Jose Manuel Ruiz, responsable del Cineclub
Social
Et recomanem
22a Fira d'Artesans
15, 16, 17 i 18 d'agost de 18:00h. a 00:00h. a les Eres
Organitza: Col·lectiu d'Artesans d'Altafulla
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
25 d'agost a les 11:00h. des de davant del Club Marítim
Reserves a: 655 486 115 i joan@hortdelasinia.com
32è Festival Internacional de Música d'Altafulla
Fins el 27 d'agost a la plaça de l'Església
Més informació a www.fimaltafulla.cat
Classes de pilates, ioga i txí-kung
De dilluns a divendres cada matí a la platja d'Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla