Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
04 de febrer del 2019
Natàlia Sanz: “Som un partit municipalista, plural, i amb ganes d’escoltar i treballar pel poble”
Olga Cosidó, Fer Olmos, Jose Luis Rodríguez, Sol Lillo, i Aitana Drudis, acompanyaran la cap de llista d’Ara Altafulla en les eleccions del 26 de maig
Natàlia Sanz, Olga Cosidó, Fer Olmos, Jose Luis Rodríguez, Sol Lillo, i Aitana Drudis, són els sis noms que encapçalaran la llista d’Ara Altafulla en les Eleccions Municipals del 26 de maig.
La nova formació ha revelat els primers representants de la candidatura en l’acte de presentació que s’ha celebrat aquest diumenge al migdia al Restaurant El Faristol. Prop d’un centenar de vilatans han volgut viure en primera persona el seu naixement en una jornada marcada per la familiaritat i la proximitat.

Natàlia Sanz ha presentat públicament la formació que encapçala com “un partit municipalista, plural, i amb ganes d’escoltar i treballar pel poble”. La seva vida sempre ha estat lligada al municipi, i la seva voluntat és lluitar per “recuperar-ne la identitat”.

En aquesta mateixa línia s’ha referit Jose Luis Rodríguez, número 4 de la formació. També n’ha destacat el caràcter municipalista, la pluralitat, i la participació activa de la ciutadania en les decisions importants del consistori. S’ha mostrat convençut que “les coses sempre són positives quan surten del cor”.

Del programa, no n’han volgut concretar cap detalls. Tot i tenir-lo pràcticament tancat, esperen poder-lo acabar de perfilar en les properes setmanes amb “les inquietuds i les necessitats reals de la ciutadania”. Per sumar-hi “la veu del poble” han preparat una enquesta a la qual es pot tenir accés a través de les xarxes socials.

A partir d’aquesta primera presa de contacte, els seus esforços se centren ara en reunir-se amb les diferents entitats del municipi. De moment, no hi ha cap data confirmada a la seva agenda.
Natàlia Sanz, cap de llista d'Ara Altafulla
Natàlia Sanz, cap de llista d'Ara Altafulla
Jose Luis Rodríguez, número 4 d'Ara Altafulla
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla