Notícies
Foto: Sí a l'A-7
18 d'octubre del 2018
‘Sí a l’autovia A7’ anul•la el tall de l’N-340 que havia anunciat per aquest dissabte
La plataforma ciutadana que reclama l’execució immediata de la prolongació de l’autovia ha arribat a un acord amb la Subdelegació del Govern de l’Estat
La plataforma ciutadana ‘Sí a l'autovia A-7' ha fet públic aquest divendres al migdia que finalment cancel•la la protesta que havia anunciat per aquest cap de setmana amb la finalitat de “reclamar el desdoblament imminent de l’autovia de la Móra fins a Torredembarra”. El col•lectiu que integra el teixit econòmic i veïnal del territori i que ja havia ajornat el tall a l’N-340 fa quinze dies, assegura ara que “hi ha acord amb la Subdelegació del govern de l’Estat que ens ha promès que inclourà la inversió ens els pressupostos”.

El portaveu de la plataforma, Marc Francesc, ha explicat que “el compromís és que les obres de l’autovia comencin, i a poder ser també acabin, l’any vinent”.

De fet, el Ministeri de Foment ja va aprovar aquest passat mes de setembre de forma definitiva el projecte de traçat de l’ A-7 en el tram comprès entre la Móra i la Pobla de Montornès. L’actuació que reclamen amb insistència els membres de ‘Sí a l'autovia A-7' tindrà finalment un cost de 58,7 milions d’euros i ha d’ajudar a descongestionar el trànsit a l’N-340.
Marc Francesc, plataforma
Social
Et recomanem
Cicle drets humans: cultura i religió
22 de març a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Concert d'Altafujazz amb "Lluís Capdevila & Petros Klampanis"
23 de març a les 20:30h. a la pallissa de l’Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Teatre amb "Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?"
24 de març a les 17:30h. a la sala d’actes de l'Institut
Entrada gratuïta
La capsa dels contes amb "El dragonet pàrrac"
26 de març a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla