Notícies
Foto: Twitter.
12 de juliol del 2018
Ja està operatiu el desviament de camions a l’AP-7 per Torredembarra
Foment ha col•locat barreres a la rotonda de l’autopista amb l’objectiu descongestionar la zona i facilitar la mobilitat
Les barreres "new jersey" ja estan col•locades a la rotonda de l’AP-7 de Torredembarra per tal de donar preferència als vehicles que s’incorporen des de Tarragona per l’N-340 cap a la rotonda de Torredembarra.

Amb aquestes barreres, els vehicles que surten de l’autopista a Torredembarra i venen de la carretera de La Riera, no poden donar la volta sencera a la rotonda, fet que fins a aquest moment provocava gran retencions en les vies d’accés a la rotonda, i han d’agafar obligatòriament la sortida a l’N-340 cap a Tarragona.

Si volen accedir al municipi de Torredembarra o anar cap a Barcelona, han de fer el canvi de sentit a la rotonda d’Altafulla-Torredembarra.

Amb aquest desviament es vol esponjar aquesta rotonda, utilitzada per molts vehicles, especialment de gran tonatge, que sortien de l’autopista per aquest accés i tornaven a entrar per estalviar-se part del peatge de l’AP-7 per anar a Barcelona des de Tarragona.

Els camions feien aquesta operació per tal de pagar només el tram entre Torredembarra i Martorell, un fet que provoca embussos de trànsit en tots els accessos a la rotonda.
Amb la col•locació de les barreres, s’aconseguirà que la rotonda no tingui tant de trànsit perquè els camions agafaran el vial de servei d’Altafulla, segons ha assegurat Fèlix Alonso, alcalde d’Altafulla.

Aquest és un pas més per a la bonificació del tram de l’autopista tant per camions com per ciutadans que viatgin d’Ulldecona fins a Vilafranca que ha de fer-se efectiu aviat. En aquets sentit, l’alcalde d’Altafulla ha avançat que parlarà aquest dijous amb el ministre de Foment per preguntar-li sobre la data per les bonificacions.
Fèlix Alonso, alcalde d'Altafulla
Social
Et recomanem
Altacústic, Festival de Música Independent d'Altafulla
Del 19 al 21 de Juliol, a la Vila Closa
Més informació a www.altacustic.cat
Concurs de Castells de Sorra
Divendres 27 de juliol, a les 10h al Club Marítim Altafulla
Bases per participar al concurs a www.altafulla.cat
Cicle de teatre Escena Altafulla
Del 28 al 29 de juliol al Parc Voramar i a la Vil·la dels Munts
Consulta la programació i venda d'entrades a www.altafulla.cat
Visites guiades a la Vila Closa d'Altafulla
Tots els dilluns i els dijous a les 19h
Preu visita 4€. Reserves 977651426 (Oficina de Turisme)