Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
14 de juny del 2018
La Biblioteca d’Altafulla clou les activitats regulars amb les últimes sessions del Club de lectura d’adults i el Club de lectura i cinema
L’equipament ja prepara les activitats de l’estiu que es traslladen a la Bibliomar
Aquest dijous a les 7 de la tarda el Club de lectura d’adults de la Biblioteca d’Altafulla farà la darrera sessió de la temporada. L’autor triat és Emili Teixidor i la seva obra “Els convidats”. L’escriptor, mestre i periodista barceloní, autor de la novel•la “Pa negre”, torna abordar a “Els convidats” la Catalunya de la postguerra amb la complexitat de personatges i les situacions opressives que el mateix Teixidor va viure durant la seva infantesa i que sempre són presents en la seva obra.

La Biblioteca clou també aquesta setmana la temporada del 7è llibre, Club de lectura i cinema amb “Un lugar sin límites”, una pel•lícula d’Arturo Ripstein basada en un relat de l’escriptor xilè José Donoso. La projecció i posterior debat es farà aquest divendres 15 de juny de 6 a 8 de la tarda a la Biblioteca. El pròxim 22 de juny, tornarà a repetir aquesta sessió.

“Un lugar sin límites” està basada en una novel•la cèlebre de José Donoso, i és un film que revela l'aspecte més sòrdid de la repressió sexual. El film també va establir un precedent important en el retrat de l’homosexualitat a Mèxic.

Amb aquestes dues sessions, com ha explicat Sònia Segura de la Biblioteca d’Altafulla, les activitats regulars donen punt i final a la temporada, i ara els preparatius es centren en la programació d’estiu a la Bibliomar.

La Biblioteca encara té actiu aquests dies el mercadet de llibres, tots els dilluns i dimecres, de 10 a 12 del matí a les antigues Escoles Teresa Manero, com ha volgut recordar Sònia Segura.

Aquesta és una iniciativa per donar sortida als llibres descatalogats dels fons bibliogràfic de la Biblioteca d’Altafulla, uns llibres que ja no aniran a la nova seu. Per això, se’ls dona una segona vida i s’ofereixen sense cost als veïns del municipi perquè els aprofitin.
Sònia Segura, Biblioteca d'Altafulla
Sònia Segura, Biblioteca d'Altafulla
Social
Et recomanem
Celebració de la prova de Triatló dels Jocs Mediterranis
23 de juny durant tot el matí a Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant el castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
XVIII Nit de Bruixes
29 i 30 de juny a la tarda pels carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert de final de curs de Gaià Gospel
30 de juny a les 20:00h. al bar-restaurant Faristol
Organitza: Gaià Gospel