Notícies
Foto: Renfe
14 de juny del 2018
La revista Club + Renfe escull Altafulla per promocionar els Jocs Mediterranis Tarragona 2018
La publicació té una tirada de 30.000 exemplars i arriba a 750.000 lectors
L’edició número 29 d’aquest mes de juny de la revista Club + Renfe s’ha fixat en Altafulla i en Tarragona per promocionar els Jocs Mediterranis Tarragona 2018, que se celebraran del 22 de juny a l’1 de juliol. Altafulla, seu de la prova del triatló el 23 de juny, és el municipi escollit per aquesta publicació que Renfe reparteix a tots els trens AVE i de llarga distància, amb una tirada de 30.000 exemplars i una audiència de 750.000 lectors.

La revista parla d’Altafulla com “una vila que conserva importants vestigis del seu passat romà i que treu el cap també al mar a través d'una façana marítima ben conservada, atractius que li permeten cridar l'atenció dels turistes que, per fortuna, encara no han col•lapsat els seus carrers i les seves platges”.

A l’interior de la revista, des de la pàgina 38 fins la 40, hi dedica un extens reportatge on destaca la façana marítima de les Botigues de Mar, la Vil•la romana dels Munts i l’ampli ventall d’activitats culturals que s’organitzen al municipi. També remarca la Vila Closa, i el turisme familiar fora del turisme de masses dintre de la Costa Daurada.

La revista fa referència a l’esdeveniment esportiu i explica: “A Tarragona se celebraran els Jocs Mediterranis, englobats en el Moviment Olímpic del que ha sorgit l'esperit que ara aflora a la ciutat. Un esperit que no és nou, que s'ha desenvolupat a partir de la tradició i la cultura que fa més de 2.000 anys van implantar els romans que s'hi van assentar”.

La revista es pot descarregar i llegir a www.renfe.com/viajeros/info/revista.html
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla