Notícies
Foto: Renfe
14 de juny del 2018
La revista Club + Renfe escull Altafulla per promocionar els Jocs Mediterranis Tarragona 2018
La publicació té una tirada de 30.000 exemplars i arriba a 750.000 lectors
L’edició número 29 d’aquest mes de juny de la revista Club + Renfe s’ha fixat en Altafulla i en Tarragona per promocionar els Jocs Mediterranis Tarragona 2018, que se celebraran del 22 de juny a l’1 de juliol. Altafulla, seu de la prova del triatló el 23 de juny, és el municipi escollit per aquesta publicació que Renfe reparteix a tots els trens AVE i de llarga distància, amb una tirada de 30.000 exemplars i una audiència de 750.000 lectors.

La revista parla d’Altafulla com “una vila que conserva importants vestigis del seu passat romà i que treu el cap també al mar a través d'una façana marítima ben conservada, atractius que li permeten cridar l'atenció dels turistes que, per fortuna, encara no han col•lapsat els seus carrers i les seves platges”.

A l’interior de la revista, des de la pàgina 38 fins la 40, hi dedica un extens reportatge on destaca la façana marítima de les Botigues de Mar, la Vil•la romana dels Munts i l’ampli ventall d’activitats culturals que s’organitzen al municipi. També remarca la Vila Closa, i el turisme familiar fora del turisme de masses dintre de la Costa Daurada.

La revista fa referència a l’esdeveniment esportiu i explica: “A Tarragona se celebraran els Jocs Mediterranis, englobats en el Moviment Olímpic del que ha sorgit l'esperit que ara aflora a la ciutat. Un esperit que no és nou, que s'ha desenvolupat a partir de la tradició i la cultura que fa més de 2.000 anys van implantar els romans que s'hi van assentar”.

La revista es pot descarregar i llegir a www.renfe.com/viajeros/info/revista.html
Social
Et recomanem
Celebració de la prova de Triatló dels Jocs Mediterranis
23 de juny durant tot el matí a Altafulla
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Revetlla de Sant Joan
23 de juny a les 22:00h. a la zona verda de davant el castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
XVIII Nit de Bruixes
29 i 30 de juny a la tarda pels carrers de la Vila Closa
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert de final de curs de Gaià Gospel
30 de juny a les 20:00h. al bar-restaurant Faristol
Organitza: Gaià Gospel