Notícies
Foto: Tarragona Turisme
14 de juny del 2018
Els famosos del programa Masterchef Celebrity es passegen per la platja de Tamarit
El talent show culinari de TVE ha gravat aquest dimecres un capítol a l’Amfiteatre de Tarragona i a la platja de Tamarit
En el marc dels 18ens Jocs Mediterranis i del compromís de RTVE per a la cobertura mediàtica i la promoció de la ciutat durant l’esdeveniment esportiu, els responsables de Turisme de Tarragona han treballat durant els darrers mesos amb la productora de Masterchef Celebrity, per organitzar el rodatge d’una de les proves d’exteriors d’aquest programa líder d’audiència a l’estat espanyol.

Un centenar de professionals del programa de televisió MasterChef Celebrity han estat a Tarragona aquesta setmana gravant una de les proves d'exteriors de la propera edició del popular concurs, que està previst que s'emeti a la tardor. El rodatge s’ha fet aquest dimecres a l'Amfiteatre de Tarragona i a la platja de Tamarit, amb el suport de la Tarragona Film Office.

Catorze personatges famosos que participen al concurs, entre els que destaquen Santiago Segura, Paz Vega, Mario Vaquerizo, Boris Izaguirre, Ona Carbonell, Carmen Lomana, Antoni Dell’Atte, Dafne Fernández i Maria Castro, entre altres, han cuinat a la platja de Tamarit diversos plats amb productes del territori i de la dieta mediterrània. Els famosos han estat jutjats pels cuiners Pepe Rodríguez, Samanta Vallejo–Nágera i Jordi Cruz, el mediàtic jurat del programa presentat per Eva González, que també ha estat a Tarragona.

L’Amfiteatre ha estat la localització on s’ha gravat la presentació dels plats. Allà, el jurat i la presentadora han atès a la premsa i han destacat la gran cita esportiva dels Jocs Mediterranis, els valors de l’esport i la importància del patrimoni que suposa la dieta mediterrània.

Tot seguit s’han desplaçat a la Platja de Tamarit, al restaurant Brisa del Càmping Tamarit Park Resort, on s’ha disposat el set de rodatge. Allà els famosos han cuinat els plats que després han servit als 80 convidats, entre els que hi havia una representació del món polític, turístic i de l’esport del territori.

Els famosos han cuinat plats de la zona com el romesco o l’arròs caldós, amb el Castell i la platja de Tamarit de fons.

El programa s’emetrà a la tardor, i inclourà un reportatge sobre Tarragona i voltants, que serà un gran valor de promoció per al territori.
Social
Et recomanem
Cicle drets humans: cultura i religió
22 de març a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Concert d'Altafujazz amb "Lluís Capdevila & Petros Klampanis"
23 de març a les 20:30h. a la pallissa de l’Era del Senyor
Organitza: OilJazz i Ajuntament d'Altafulla
Teatre amb "Hi ha res més avorrit que ser una princesa rosa?"
24 de març a les 17:30h. a la sala d’actes de l'Institut
Entrada gratuïta
La capsa dels contes amb "El dragonet pàrrac"
26 de març a les 17:00h. a la biblioteca
Organitza: Biblioteca d'Altafulla