Notícies
Foto: Geoffrey Colman
14 de juny del 2018
El cicle teatral Escena Altafulla incorpora un workshop amb el prestigiós actor anglès Geoffrey Colman
L’impartirà els dies 21 i 22 de juliol i les inscripcions ja estan obertes fins el 25 de juny
El cicle de teatre Escena Altafulla que se celebra al mes de juliol als Munts d’Altafulla incorpora en aquesta tercera edició un workshop amb el prestigiós actor i acting coach Geoffrey Colman.

Colman és director de Teatre del West End, Cinema i Televisió, i cap d'interpretació de la Royal Central School of Speech and Drama de Londres. A més, com a acting coach o “entrenador d’actors” es dedica a dirigir i guiar als intèrprets perquè desenvolupin les seves habilitats a l’escenari.

Les inscripcions per a aquest curs ja estan obertes i finalitzen el 25 de juny. El curs s’impartirà els dies 21 i 22 de juliol, de deu del matí a dos quarts de dues, i de 3 a 7 de la tarda. Les places estan limitades als participants, a un preu de 150 euros i als oients, que en pagaran de 75.

La directora artística de l’Escena Altafulla, Anna Estrada, ha avançat que és una oportunitat única per als actors professionals que podran gaudir dels coneixements de l’actor anglès, i que tindran la oportunitat de treballar Shakespeare des d’una vessant contemporània.

Amb el títol “Shakespeare, el nostre contemporani”, Geoffrey Colman analitzarà com l'actor actual pot integrar el classicisme de Shakespeare a l'actuació dels nostres temps.

La seva dilatada experiència com a coach i director oferirà una mirada profunda del món shakespearià i les estretes connexions amb el present. Les obres que es treballaran seran “El Somni d'una nit d'estiu”, “El Rei Lear” i “Hamlet”.

La idea, com ha afegit Anna Estrada, és que l’Escena Altafulla tingui un workshop en cada edició.

Els participants hauran de portar un o dos monòlegs de les obres, que es treballaran de forma individual i en grup. Les inscripcions s’han de fer al correu electrònic aestradaverdaguer@gmail.com

L’Escena Altafulla és “un petit i cuidat” festival de teatre que es fa a l’estiu als Munts d’Altafulla, com ha recordat la seva directora artística. En breu, es presentarà la programació per aquesta tercera edició de l’Escena Altafulla.
Anna Estrada, directora artística Escena Altafulla
Anna Estrada, directora artística Escena Altafulla
Anna Estrada, directora artística Escena Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "Tres anuncios en las afueras"
14 de desembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Actes solidaris amb La Marató de TV3
Propostes i iniciatives de les entitats locals
Consulta les activitats a altafulla.cat
Presentació dels equips del CE Altafulla
15 de desembre a les 16:00h. a l'Estadi Municipal
Organitza: Centre d'Esports Altafulla
Representació de l'obra "Toc toc"
15 de desembre a les 21:30h. a La Violeta
Entrades a l'Oficina de Turisme, altafulla.cat i Infotactile