Notícies
Foto: Altafulla Ràdio
03 d'octubre del 2017
Més d’una vintena d’altafullencs es desplacen a Renau i Vilabella per condemnar la violència de les forces de seguretat espanyoles
L’ANC i L’EINA han convocat la ciutadania a les 18h a la plaça del Pou sota el lema ‘Aturem el País!’
La convocatòria d’aturar el país aquest dimarts com a mostra de rebuig a la violència exercida per la Guàrdia Civil i la policia espanyola l’1-O a Catalunya ha rebut una resposta massiva arreu del territori.

A Altafulla, l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) i L’EINA han convocat la ciutadania a dos quarts d’11 del matí a la plaça de la Portalada per desplaçar-se a Renau i Vilabella, dos dels municipis agredits per les forces de seguretat espanyoles aquest diumenge. Més d’una vintena de persones s’han concentrat davant dels centres de votació d’ambdós municipis. N’ha donat més detalls el regidor de L’EINA, Jordi Molinera.

A la tarda, la mobilització es traslladarà a la plaça del Pou sota el lema ‘Aturem el País!’. Hi ha prevista una manifestació pels carrers del municipi amb la voluntat que s’hi sumi més gent. En acabar, qui ho vulgui es traslladarà a Tarragona per donar el seu suport.

El coordinador de l’ANC a Altafulla, Pere Piqué, ha definit les convocatòries d’aquest dimarts com a “actes per la democràcia”.

A les 6, hi ha programada una concentració davant de l’Ajuntament de Tarragona. Una convocatòria que s’estén a tots els municipis catalans capitals de comarca. Segons han apuntat Pere Piqué i Jordi Molinera, des de la Taula per la Democràcia valoren la possibilitat d’ampliar la crida a la totalitat dels municipis, sobretot a aquells que pertanyen a comarques més grans.

Paral•lelament, hi ha prevista una segona concentració a les 7 de la tarda davant del Govern Civil, a la plaça Imperial Tarraco. En aquest cas, impulsada per l’ANC.
Jordi Molinera, portaveu de L'EINA
Jordi Molinera, portaveu de L'EINA
Pere Piqué, coordinador de l'ANC a Altafulla
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula "The Florida Project"
21 de setembre a les 20:30h. a La Violeta
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Caminada nocturna saludable
22 de setembre a les 20:00h. des de davant el Castell
Organitza: Ajuntament d'Altafulla
Concert amb Alexis Alonso Quartet
23 de setembre a les 20:00h. a la sala de ball Dansclas
Organitza: Altafujazz i Dansclas
Cursa de transports
26 de setembre a les 08:30h. des de la plaça del Pou
Organitza: Ajuntament d'Altafulla