Notícies
21 de gener del 2015
El Govern acorda una redistribució del personal per posar en marxa Mas d'Enric
Es preveu el canvi d’adscripció de més de 150 llocs de treball del Centre Penitenciari Tarragona, futur centre de règim obert, a la nova presó
El Govern de la Generalitat ha aprovat diverses mesures de racionalització de l’organització i del personal i de reassignació dels professionals del Centre Penitenciari de Tarragona per fer possible l’obertura del Centre Penitenciari Mas d’Enric al municipi del Catllar. Una posada en marxa prevista per a aquest 2015, d’acord amb el Pla d’Equipaments Penitenciaris 2013-2020.

El Mas d’Enric donarà resposta a les necessitats relacionades amb la població reclusa amb arrelament al Camp de Tarragona i comarques i a les Terres de l’Ebre. Alhora, permetrà assolir els requeriments del propi sistema penitenciari català, pel que fa a les condicions del personal penitenciari i dels reclusos, amb instal·lacions adients a les tasques de rehabilitació i reinserció de les persones sotmeses a penes de presó, en un context de seguretat i control propi del segle XXI.

L'acord adoptat pel Consell Executiu fixa mesures que permetran distribuir la plantilla actual entre el centre de Mas d’Enric i l’antiga presó de Tarragona, on està previst ubicar-hi, de forma provisional, un centre de règim obert per donar servei als interns de la zona.

La redistribució de la plantilla es fa d'acord amb les necessitats de personal que permetin garantir el funcionament dels dos centres i ocupar els llocs vacants al sistema. Concretament, es preveu convocar els concursos per fer el canvi d’adscripció de més de 150 llocs de treball del CP Tarragona al centre Mas d’Enric i per proveir determinats llocs de treball del centre de règim obert. També es proveirà el personal de serveis socials de l’àmbit penal de Tarragona, es reassignaran altres efectius i s'aplicaran mesures compensatòries.
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla