Notícies
Foto: PAH Baix Gaià
21 de gener del 2015
La PAH Baix Gaià recull signatures per la ILP sobre emergència d’habitatge i pobresa energètica
La campanya es va posar en marxa el mes de desembre, i té quatre mesos per aconseguir els 50.000 avals necessaris
El passat 18 de desembre es va posar en marxa una campanya de recollida de signatures de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) sobre emergència d'habitatge i pobresa energètica. Una petició que preveu supòsits per al lloguer forçós d'habitatges en mans d'entitats financeres i ajuts per evitar el tall de subministraments bàsics en cas d'impagament.
La ILP -promoguda per la PAH, l'Aliança contra la Pobresa Energètica i l'Observatori DESC- té 4 mesos per aconseguir els 50.000 avals necessaris.

Des de la PAH Baix Gaià s’han volgut adherir a la reivindicació. L’entitat ja va demanar ara fa uns dies al secretari general del PSOE, Pedro Sánchez, durant l’assemblea que la formació va celebrar al Moll de Costa de Tarragona, quina era la seva intenció al voltant de les polítiques d’habitatge. Davant d’aquesta qüestió, Sánchez va mostrar el seu compromís de promoure un parc públic d’habitatge social amb els pisos buits.

Ara les accions de la plataforma del Baix Gaià passen per la presentació d’aquesta iniciativa al territori. La convocatòria per donar-la a conèixer als mitjans de comunicació serà aquest dijous a les 10 del matí a la sala de Reunions del Casal Municipal de Torredembarra.
Social
Et recomanem
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com
Lectures rebels: 'Educar en el feminismo'
17 de febrer a les 18:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Jocs i manualitats per Carnestoltes
20 de febrer a les 17:00h. a la biblioteca municipal
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
Arribada de Sa Majestat Carnestoltes
20 de febrer a les 20:15h. a la plaça del Pou
Més informació a www.altafulla.cat