Notícies
21 de gener del 2015
La producció xilena ‘Gloria’, primera proposta del Cineclub Altafulla Link per al 2015
La projecció tindrà lloc aquest dijous a les 20:30h al Casal La Violeta
La cinematografia d’origen xilè serà la protagonista de la primera proposta del Cineclub Altafulla Link per aquest 2015. Una nacionalitat poc usual en el món del cinema que, sumada a la temàtica central de la pel·lícula, la vellesa, ha mogut a l’entitat altafullenca a endinsar-s’hi.

El director, Sebastian Lelio, reconeix haver-se inspirat en la vida de la seva mare per tractar un tema poc habitual en el cinema. Gloria té 58 anys i viu sola. Omple els seus dies d'activitats i a les nits busca l'amor i la diversió en el món de les festes per solters adults. Aquesta fràgil felicitat en la qual viu s'altera quan coneix Rodolfo, un home de 65 anys, recentment separat, que s'obsessiona amb ella. Gloria comença un romanç, però aquest es complica per la malaltissa dependència de Rodolfo vers els seus fills i la seva exdona. Aquesta relació, a la que Gloria s'entrega perquè intueix que podria ser l'última, acabarà per estavellar-se contra la cruel realitat del món. Gloria haurà de reconstruir-se per enfrontar amb noves forces la seva definitiva entrada a la vellesa.

La pel·lícula ha estat guardonada amb el premi a la Millor actriu (Paulina García) al Festival de Berlin; el Premi Cine en construcción al Festival de San Sebastián; i el Tercer Premi Coral al Festival de La Habana. També ha estat nominada a la millor pel·lícula hispanoamericana als Premis Goya, i nominada a Millor pel·lícula estrangera a l’Independent Spirit Awards.

La projecció tindrà lloc aquest dijous a dos quarts de 9 del vespre al Casal La Violeta. El preu de l’entrada és de 3 euros per als socis, i de 5 per als que no ho són.
Marisa Méndez-Vigo, una de les responsables del Cineclub
Marisa Méndez-Vigo, una de les responsables del Cineclub
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla