Notícies
21 de gener del 2015
La producció xilena ‘Gloria’, primera proposta del Cineclub Altafulla Link per al 2015
La projecció tindrà lloc aquest dijous a les 20:30h al Casal La Violeta
La cinematografia d’origen xilè serà la protagonista de la primera proposta del Cineclub Altafulla Link per aquest 2015. Una nacionalitat poc usual en el món del cinema que, sumada a la temàtica central de la pel·lícula, la vellesa, ha mogut a l’entitat altafullenca a endinsar-s’hi.

El director, Sebastian Lelio, reconeix haver-se inspirat en la vida de la seva mare per tractar un tema poc habitual en el cinema. Gloria té 58 anys i viu sola. Omple els seus dies d'activitats i a les nits busca l'amor i la diversió en el món de les festes per solters adults. Aquesta fràgil felicitat en la qual viu s'altera quan coneix Rodolfo, un home de 65 anys, recentment separat, que s'obsessiona amb ella. Gloria comença un romanç, però aquest es complica per la malaltissa dependència de Rodolfo vers els seus fills i la seva exdona. Aquesta relació, a la que Gloria s'entrega perquè intueix que podria ser l'última, acabarà per estavellar-se contra la cruel realitat del món. Gloria haurà de reconstruir-se per enfrontar amb noves forces la seva definitiva entrada a la vellesa.

La pel·lícula ha estat guardonada amb el premi a la Millor actriu (Paulina García) al Festival de Berlin; el Premi Cine en construcción al Festival de San Sebastián; i el Tercer Premi Coral al Festival de La Habana. També ha estat nominada a la millor pel·lícula hispanoamericana als Premis Goya, i nominada a Millor pel·lícula estrangera a l’Independent Spirit Awards.

La projecció tindrà lloc aquest dijous a dos quarts de 9 del vespre al Casal La Violeta. El preu de l’entrada és de 3 euros per als socis, i de 5 per als que no ho són.
Marisa Méndez-Vigo, una de les responsables del Cineclub
Marisa Méndez-Vigo, una de les responsables del Cineclub
Social
Et recomanem
Visites guiades al Castell d'Altafulla
25 de gener de 09:00h. a 13:00h. des de la porta reixada
Informació i reserves a l'Oficina de Turisme i al 977 651 426
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de 09:30h. a 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
Visita guiada a la desembocadura del riu Gaià
26 de gener a les 11:00h. des del Club Marítim
Informació i reserves al 655 486 115 i a joan@hortdelasinia.com
9a Marxa Castells del Baix Gaià
16 de febrer a les 08:00h
Més informació a www.marxacastells.com