Notícies
20 de gener del 2015
Altafulla Ràdio torna a participar en el programa 'Pica lletres', produït per La Xarxa
Un grup d’alumnes de 2n d’ESO de l’Institut d’Altafulla ja ha enregistrat la primera sessió als estudis de l’avinguda Marquès de Tamarit
La segona edició del concurs radiofònic 'Pica lletres' ha arrencat amb novetats importants. El projecte comptarà enguany amb més centres participants, amb vint emissores implicades -gairebé el doble de l'edició anterior-, i amb la periodista Sílvia Ferrer com a nova conductora de l'espai.

Altafulla Ràdio torna a ser una de les emissores que hi participa de la mà del periodista Eduard Virgili. De fet, el programa va donar el tret de sortida el passat divendres amb la participació d’alumnes de 2n d’ESO de l’Institut d’Altafulla, que han enregistrat el programa des dels estudis de l’avinguda Marquès de Tamarit, i d’estudiants de Vic, Mataró i Girona.

'Pica lletres' posa a prova els coneixements de català dels alumnes participants, que han de lletrejar paraules, i resoldre embarbussaments i altres jocs lingüístics. Cada eliminatòria enfronta dos equips formats per tres estudiants que concursen des dels estudis de les emissores locals dels seus respectius municipis.

Els quatre centres que obtinguin una major puntuació en les diferents eliminatòries passaran a les semifinals i, d'aquí, a la gran final nacional que es disputarà el proper 12 de maig.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla