Notícies
19 de gener del 2015
L’alberg Casa Gran d’Altafulla, nova oferta del programa ‘Vacances en Família’ de la Generalitat per al 2015
Benestar Social obre aquest dilluns les preinscripcions per optar a una de les 52.890 places disponibles
El Departament de Benestar Social i Família obre aquest dilluns el període de preinscripcions al programa 'Vacances en família', que en aquesta onzena edició oferta un total de 52.890 places, 4.509 més que l'any passat. D'aquesta manera, un total de 10.306 famílies amb fills menors de 18 anys s'hi podran acollir, amb descomptes per les nombroses i les monoparentals.

El programa facilita a aquestes famílies residents a Catalunya la possibilitat de gaudir d'unes vacances a preus molt avantatjosos en albergs de la Xarxa Nacional d'Albergs Socials de Catalunya (Xanascat), situats en indrets d'alt interès turístic i cultural. Entre ells l’Alberg Casa Gran d’Altafulla, que any rere any esdevé un dels més sol·licitats. Se situa al número 12 del carrer Placeta, en una de les tres edificacions més voluminoses del municipi que prové d'una antiga masia amb un pati adjunt amb terrassa i té una torre que pertany a l'antiga muralla. Té capacitat per a 70 persones amb habitacions de 4, 5, 8 i 10 llits, i ofereix sala d'estar polivalent amb TV, biblioteca, sala de jocs, terrassa, calefacció, menjador, màquines automàtiques de begudes calentes i fredes, lloguer de tovalloles, wi-fi i informació d'excursions.

Per participar en el programa ‘Vacances en família 2015’ existeixen dues convocatòries de sorteig. La primera és per optar als torns corresponents als mesos des del març fins a l’agost; i la segona, als torns corresponents als mesos des del setembre de 2015 fins al febrer de 2016. Per participar en aquest programa és necessari efectuar la preinscripció durant el període corresponent a la convocatòria en la que s’estigui interessat. El període de preinscripcions per participar en la primera convocatòria és des del 19 de gener (a partir de les 12h) fins el 9 de febrer de 2015 (fins a les 12h). Per participar en la segona convocatòria, les preinscripcions es poden fer des de l’1 de juny (a partir de les 12h) fins el 22 de juny de 2015 (fins a les 12h). Cada família podrà efectuar la seva preinscripció per internet a través de la pàgina web www.xanascat.cat/vacancesenfamilia o del portal www.gencat.cat/bsf/familia/lleure.

Les places són limitades i s’atorgaran per sorteig davant notari el dia 11 de febrer de 2015 per a les preinscripcions realitzades per a optar als torns de la primera convocatòria i el dia 23 de juny de 2015, per a les preinscripcions realitzades per optar als torns corresponent a la segona convocatòria. El resultat de cada sorteig també espodrà consultar al web www.xanascat.cat/vacancesenfamilia o www.gencat.cat/bsf/familia/lleure.
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla