Notícies
19 de gener del 2015
La regidora de Sanitat d’Altafulla insisteix que vetllaran perquè el municipi disposi d’un servei d’urgència de qualitat
Eva Martínez s’hi ha referit en relació a l’anunci del govern de reduir a la meitat el nombre d’ambulàncies per a trasllats no urgents
La regidora de Sanitat de l’Ajuntament d’Altafulla, Eva Martínez, ha insistit que des del consistori continuaran vetllant perquè el municipi disposi d’un servei d’urgència de qualitat. S’hi ha referit en relació a l’anunci del govern de reduir a la meitat el nombre d’ambulàncies per a trasllats no urgents.

Fa poc més d’un any, el departament de Salut ja reduïa el servei nocturn de transport sanitari urgent al Baix Gaià. Una mesura, però, que, després d’un període en funcionament, des del territori asseguraven que la ciutadania no es veia afectada.

Ara, la mesura, segons Salut, pretén que els metges es moguin amb vehicles d'intervenció ràpida (VIR) i puguin arribar amb més rapidesa al punt de l'emergència.

Una altra mesura que ha de ser imminent en matèria de salut és l’obretura les 24 hores del dia durant tot l’any de la Unitat d’Hemodinàmica de l’Hospital Joan XXIII de Tarragona. El Grup de Treball en Defensa de la Sanitat Pública de Tarragona preveu reunir-se aquest dilluns amb el delegat territorial de Salut, Josep Mercadé, i amb el delegat territorial del Govern, Joaquim Nin. Els volen exigir que es garanteixi l'assistència continuada del codi Infart Agut de Miocardi (IAM).

Aquest reclam ha mobilitzat més de 2.000 persones aquest cap de setmana en una marxa a peu des dels barris de Ponent fins a l'Hospital Joan XXIII, així com una posterior marxa i concentració a la seu dels serveis territorials de Salut.
Eva Martínez, regidora de Sanitat
Social
Et recomanem
Diada castellera de Festa Major
14 de setembre a les 18:00h. a la plaça del Pou
Amb: Joves de Valls, Minyons de Terrassa i C. d'Altafulla
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla