Notícies
09 de gener del 2015
Fèlix Alonso, únic candidat a l’alcaldia d’Alternativa Altafulla per a les properes eleccions municipals
La ciutadania podrà votar del 14 al 24 de gener per refermar la proposta de l’assemblea de la formació
L'actual alcalde d'Altafulla, Fèlix Alonso, és l'únic candidat que concorre a les primàries d'Alternativa Altafulla-Entesa per escollir el cap de llista de la formació local.
Alonso ha optat per repetir com a cap de llista després d'haver presentat els avals corresponents per aquestes primàries, obertes al conjunt de la població. Qualsevol persona, estès afiliada o no a la secció municipal, podia optar a participar en aquestes primàries.

Ara, qualsevol persona podrà votar per refermar aquest proposta de l’assemblea d’AA-E, celebrada ara fa uns dies.
El 14 de gener s'obre el procés de votació, que es tancarà el 21 per votar per Internet. També es pot enviar un correu electrònic a correu@alt.cat abans del 20 de gener amb el nom complert, població, i adreça electrònica.
El 22 i el 23 de gener es podrà votar en una taula instal·lada a la sortida de les dues escoles d'ensenyament; i el 24 de gener es tancarà el procés de primàries amb una taula instal·lada pel matí a la plaça dels Vents i al migdia a l’avinguda Marquès de Tamarit. La pregunta que hi haurà a les paperetes de votació és la següent: ‘Vols que Felix Alonso sigui el cap de llista i alcaldable d’Alternativa Altafulla a les municipals del 24 de maig?’. Les opcions: ‘Sí, No i en blanc’.

El resultat es donarà a conèixer quan es tanqui la darrera taula el 24 de gener. Posteriorment, s'obrirà el procés per escollir la resta de la llista d'Alternativa Altafulla-Entesa.
Fèlix Alonso, candidat a les primàries d'AA-E
Social
Et recomanem
Per a informacions oficials sobre el coronavirus:
Web: www.canalsalut.gencat.cat/coronavirus
Per a consells i última hora actualitzada sobre el coronavirus:
Facebook, Twitter i Telegram: @salutcat / Instagram: @salut_cat
Ajuda a majors de 60 anys i col·lectiu de risc a Altafulla:
Telèfon: 977 650 008
Per a consells i última hora actualitzada a Altafulla:
Facebook: @ajuntament.altafulla / Twitter: @ajAltafulla