Notícies
Foto: Arxiu
21 de febrer del 2017
Les farmàcies d’Altafulla se sumen a la 10a edició de la Jornada de Recollida de Medicaments
La iniciativa solidària se celebrarà el proper 4 de març de la mà de l’ONG Banc Farmacèutic, amb l’objectiu d’ajudar les entitats que ho necessiten
L'ONG Banc Farmacèutic impulsa la 10a edició de la Jornada de Recollida de Medicaments, que es durà a terme el proper 4 de març arreu de l’Estat espanyol. Les farmàcies d’Altafulla Susanna Domingo i Altafulla Mar tornaran a participar en l’acte solidari per tal d’ajudar a les entitats que ho necessitin.

Susanna Domingo, propietària de la farmàcia Susanna Domingo del municipi, ha explicat a Altafulla Ràdio en què consisteix aquesta jornada anual de recollida de medicaments. Són els clients de l’establiment els que fan les aportacions que, posteriorment, es donaran a les entitats amb què col·labora el Banc Farmacèutic.

Aquesta Jornada de Recollida de Medicaments es realitza per cobrir necessitats concretes i reals de les persones sense recursos que formen part de les entitats, per aquest motiu, com afirma Susanna Domingo, “les farmàcies no es lucraran a través d’aquesta jornada sinó que s’aconsegueix una col·laboració per part dels clients”.

S’espera que la jornada presentada per l’ONG Banc Farmacèutic continuï tenint l’èxit dels anys anteriors al municipi, ja que, a dia d’avui, les farmàcies d’Altafulla ja s’han sumat a aquest acte solidari.
Susanna Domingo, propietària de la farmàcia Susanna Domingo
Susanna Domingo, propietària de la farmàcia Susanna Domingo
Social
Et recomanem
Escape room educatiu sobre el canvi climàtic
16 de novembre a les 16:30h. al Centre d'Entitats
Organitza: Ambiens
VIII Cross del Roquissar
17 de novembre a les 10:30h. a l'escola El Roquissar
Organitza: AMPA i Escola El Roquissar
XVI Baixada de Trastos
17 de novembre a les 11:00h. des de l'ermita de Sant Antoni
Organitza: Grup de Diables d'Altafulla
Festa Major de Sant Martí 2019
De l'1 al 17 de novembre
Consulta el programa sencer a www.altafulla.cat