Notícies
02 de gener del 2015
El regidor d’ABG de Torredembarra Lluís Suñé serà jutjat el 5 de febrer
Està acusat d’un suposat ultratge a Extremadura per haver comparat aquesta comunitat autònoma amb l’espoli fiscal que pateix Catalunya
El portaveu d’Alternativa Baix Gaià a l’Ajuntament de Torredembarra, Lluís Suñé, ha rebut la comunicació de què el proper dia 5 de febrer s’iniciarà el judici pel cas de la denúncia per un suposat “ultratge a Extremadura” per una publicació al seu blog personal. El regidor va difondre una imatge irònica en què criticava l’espoli fiscal que pateix Catalunya i el comparava amb Extremadura. Per aquest fet li demanen una pena d'un any de presó. Segons Suñé, la denúncia està orquestrada per diferents mitjans de comunicació i institucions espanyoles.

Després de diferents actes de suport a Suñé es va crear una plataforma, que va obrir un número de compte amb la finalitat de recollir diners per afrontar el judici. A més s’han organitzat diferents actes per aconseguir fons per a la defensa. En un mes, doncs, començarà el que tot apunta que serà l’últim episodi d’una història que començava tot just fa sis anys i mig.
Social
Et recomanem
Projecció de la pel·lícula 'Las niñas bien'
17 de gener a les 20:00h. a la Sala Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Lectures Rebels. Grup de Lectura Feminista
20 de gener de les 18:00h. a les 20:00h.
Organitza: Biblioteca d'Altafulla
I Jornada Local d'Educació
25 de gener de les 9:30h. a les 14:00h. a la Finca Canyadell
Organitza: Gepec i La Tribu del Gaià
9a Marxa dels Castells del Baix Gaià
26 de gener a les 08:00h.
Organitza: Ajuntament d'Altafulla