Notícies
02 de gener del 2015
Jordi Molinera serà el cap de llista d’ERC a Altafulla a les properes municipals
La formació vol “crear un paraigua polític que pugui aplegar totes les sensibilitats d’esquerres, independentistes i altafullenques que existeixen al poble”
Després de diverses reunions i assemblees, l’Executiva d’ERC a Altafulla continua treballant per definir el que qualifiquen de “projecte d’esquerres i independentista” a les pròximes eleccions municipals. La darrera notícia que arriba des d’aquesta formació és que l’actual primer Tinent d’Alcalde d’Altafulla i cap de la secció local del partit, Jordi Molinera, serà el cap de llista d’ERC a Altafulla a les properes eleccions municipals, al maig vinent. Així ho han decidit els militants de la formació local, que s’han reunit recentment per marcar els eixos basics del programa electoral de la formació.

De fet, abans de l’Assemblea del partit, Molinera ja comptava amb els avals per optar a ser alcaldable per a Altafulla. Als micròfons d’Altafulla Ràdio ha insistit en “crear un paraigua polític que pugui aplegar totes les sensibilitats d’esquerres, independentistes i altafullenques que existeixen al poble”. “Ens hem marcat un objectiu ambiciós i responsable: ser una opció guanyadora a les pròximes eleccions municipals. Per això ara cal ser generós i afavorir la incorporació de més gent al nostre projecte més enllà dels militants d’ERC”, ha dit Jordi Molinera.

Des d’ERC Altafulla s’ha afegit que “s’assumeix la responsabilitat de traslladar això al pròxim Govern municipal, que socialment pensi amb tots i totes les altafullenques i que nacionalment tingui clar que Altafulla ha d’estar per la independència del país”.
Jordi Molinera, satisfet de ser el cap de llista d'ERC a les properes municipals
Social
Et recomanem
Setmana Europea de la Mobilitat: combina i mou-te!
Del 16 al 22 de setembre
Programa sencer a www.altafulla.cat
Projecció de la pel·Lícula "The children Act"
20 de setembre a les 20:00h. a les Escoles Teresa Manero
Organitza: Cineclub Altafulla Link
Campionat Màster Espanyol de Scrabble
28 i 29 de setembre al Centre d'Entitats
Organitza: Club Scrabble Altafulla
Exposició del pintor Josep M. Bellido
Fins el 29 de setembre en horari del Museu
Organitza: Cercle Artístic d'Altafulla